Korábban kelt mint a felesége. Megcsinálta a reggelit. A cukorhoz öntött egy kevéske kávét, hogy ne legyen annyira édes, mert a felesége azt nem szereti, ő maga viszont fehéren eszi. Mire a többiek felkeltek, már minden készen állt. Ledorgálta a feleségét, amiért az reggeli közben nem olvasott újságot, majd szétválasztotta a gyerekeket: "Borzasztó, hogy a kicsik mindig bántják a nagyobbakat!".
Miután a gyerekek elmentek iskolába, a felesége munkába, ő neki állt bekoszolni a tiszta evőeszközöket. Koszmániás volt, nem bírta elviselni, ha valamin akár csak egy aprócska tisztán ragyogó folt is van. Azonban a művelet közben hirtelen megjavult a vízvezeték, ami a konyhán ment át. Kihívta hát a rontót. Amíg várt összegyűrte a kimosott ruhákat, közben a Mónika show-t nézte. A beszélgetés a két vendég között, olyannyira intellektuális volt, hogy nem is sokat értett belőle. Valami "anyaghatásról", meg részecskegyorsításról beszélgettek, a lehető legkultúráltabban. Ápoltságuk és választékos szóhasználatuk lenyűgözte.
Teljesen megfeledkezett a felöltözésről, így amikor megérkezett a vízvezetékrontó, egy szál boxerben fogadta. Az pofátlanul végigmérte és közben megnyalta a felsőajkát. Amíg az a munkáját végezte ő elgondolkodott, vajon a nők agya miért jár állandóan a szexen... Szólt neki, majd elment felöltözni, de még semeddig se jutott, amikor a vízvezetékrontő nő belépett a szobába csuromvizesen, fehér pólóban, melltartó nélkül. Addig erősködött, míg nem bírt ellenállni neki és lefeküdtek. Jó volt, bár szégyellte magát, amiért férfi létére túl sokára ment el.
Délután szégyenkezve ment el a barátaihoz, ahol álltalában a legújabb pletykák kerültek terítékre. Szóba került Béla, aki csalja a feleségét: "az a rohadt kis ringyó". Majd Anna, aki a legjobb csaj a környéken és úgy hírlik róla, ő a "falu kancája". Anna... a vízvezetékrontó... Az említésére ő elpirult, majd elment.
Nem tudta hova menjen, a gyerekek még később végeznek, a felesége csak este ér haza a munkából. Gyorsan elment egy plázába. Az egyetlen megmaradt pláza volt a városban, a többit mind tönkretették a kiskereskedők, a hazai áruikkal. Betért egy márkaboltba, majd elkezdett nézelődni valami jó, divatos ruhadarab után. Az egyik eladó odament hozzá. Ő elmondta neki mit akar: valami jót, olcsón. Azt felelte az eladó, hogy olyan itt nincs, hiszen a pláza lényege, hogy közepes minőséget áruljon nagyon drágán, a divatmajmok úgyis megveszik. Ekkor eszébe jutott, hogy időpontja volt a férfigyógyászhoz, de már úgyis mindegy. Majd elmegy holnap.
Este mikután megvacsoráztak, a gyerekek lefektették őt és a feleségét, esti mesét mondtak nekik, majd magukra hagyták őket. A felesége megpróbált kezdeményezni, simogatta, a fülébe sugdosott, de ő csak elfordult és annyit mondott: Kérlek, most ne. Fáj a fejem...



*A következő posztban egy videó lesz. Hosszú ideje újra kedvem támadt hozzá, hogy szerkesztgessek. Valamikor a héten jön.