Megjelenés


Dizájn szempontjából az új gép nem sokkal tér el az Dell XPS modelltől. Esztétikailag a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC-nél is fellelhetőek a modern vonalvezetések. Egyetlen dologban tér el a DELL XPS One 27 készüléktől, mégpedig a kijelzőt tartó állványban. Amíg az XPS egy dupla csuklós állvánnyal büszkélkedhet, ahol a dőlési szög és a magasság is állítható, addig a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC készüléknél csak a dőlési szög állítható.

Felszereltség


A készülék külön tartozéka a külső billentyűzet és az egér, bár az érintőképernyőn keresztül a Windows 8 operációs rendszer könnyen kezelhető, mégis a hosszas munkavégzésnél ezek sokkal praktikusabbnak számítanak. A DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC rendelkezik minden olyan csatlakozóval, amelyre szüksége lehet a felhasználónak. A gazdag felszereltség része a hat darab USB, HDMI, VGA, LAN, optikai meghajtó és a 8in1 kártyaolvasó. A gyorsabb adatátvitel miatt a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC négy darab USB 3.0 csatlakozóval is rendelkezik, amely akár 10x rövidebb idő alatt végzi el az USB 2.0 munkáját. A HDMI egységen keresztül akár egy LCD-televízióval is könnyen összekapcsolható. A vezeték nélküli kapcsolatokért a modern Wifi- és Bluetooth-rendszerek felelnek.

Irányítás


Az érintőképernyőn keresztül a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC könnyedén kezelhető. A Windows 8 rendszert is úgy tervezték, hogy kényelmesebbé tegye a mindennapi digitális életet és munkavégzést. A Full HD-kijelző mindig éles és tiszta képpel szolgál. A nagy kijelző méret és a kiváló felbontás magas színvonalat képvisel a filmvetítések és a különböző játékok játszása során. A DELL gondolt a hosszas munkavégzésre is, ezért a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC külső billentyűzettel és egérrel is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munkavégzést.

Hardver rendszer


A technikai fejlődésnek köszönhetően a nagy teljesítményű alkatrészek már kis helyen is elférnek, így lehetett megalkotni az All-in-One PC konstrukciót is. A DigiPrime laptop bolt és webáruház -ban szereplő DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC modellek Intel Core i3/i5 processzorral működnek. A legújabb generációs platformok jóval nagyobb teljesítményre és kevesebb energiafogyasztásra képesek, mint elődeik. Az AMD Radeon HD 7670 dedikált videokártyák a legigényesebb alkalmazásokkal is megbirkóznak. A nagy teljesítménynek köszönhetően az újabb játékok is zökkenőmentesen futnak, akár nagyobb felbontásban is. A DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC akár 16 GB memóriával és 1 TB merevlemezzel is kapható, aminek elsősorban az igényes felhasználók örülnek.


Vélemény


Teljesítménye és külső megjelenése alapján a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC egy jól használható készülék. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt roppant hasznos segítőtárs lehet a magán és üzleti szegmensben. Mivel a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC erőteljes hardver rendszerrel kapható, ezért az igényesebb felhasználók számára is közkedvelt lehet. Ha szeretnétek egy vonzó külsővel megáldott erőteljes készüléket, akkor a DELL Inspiron One 2330 All-in-One PC biztosan nektek készült.