Már szombaton eldöntöttem,hogy moziba megyek ma és azt is elhatároztam,hogy A Jumper (magyar fordításban: Hipervándor) c. filmet szeretném megtekinteni. Álltalában a westendbe megyek ez most se volt másképp. A film négykor kezdődött, álljon hát itt a rövid Szevaszom(kissebb spoiler lehet benne):

A történet szerint egy egyszerű amerikai diák felfedezi, hogy képes teleportálni mégpedig bárhonnan, bárhová, bármikor, büntetlenül. Majd kiderül, hogy van egy bizonyos csoport a Paladinok, akik Isten nevében írtanak, mégpedig nem gyermekláncfüvet, hanem a Vándorokat. Főleg Roland aki egy hypergonosz Paladin.

Én személy szerint élveztem a filmet a látvány és a hangot miatt. Hayden Christensen jó választás volt a filmhez, de Samuel L. Jackson nem. Nagyon nem. Vasárnap esti szórakozásnak kitűnő!

Gondolom már mindenki megfejtette, hogy miért szerepel a post címében a vándor szó! És a többi? Ha westend akkor be kell térni ugye, a nyugati világ egy szeletébe a ötszázhetvenhatba. Kifelé már bírtokoltam a Bioshock egy személyi számítógéppel kompatibilis darabját. Full Stop,End of Story.

Ja nem, ugyanott vettem egy képregénygyűjteményt is, azt amelyikről szó volt a Gurunál, azt amelyikben beszélnek a plüssállatok, azt amelyikben Spiff kapitány is szerepel: Kázmér És Huba.