Van egy új szokásom: (ha megtehetem) Este már 9-10 óra körül lefekszem, és reggel 4:30-kor kelek! Ez azért is jó mert este már fáradt vagyok,és mindent nehezebben csinálok meg, nem fog már akkor az agyam. Reggel viszont! Most is 6:30 van de már ettem, mosakodtam khhhmmm.. leckét írtam! Ajánlom mindenkinek!

Más: apám miután laptopra váltott,a régi gépe helyett, lehetőségem nyílt rá,hogy elhozzam az 5.1-es hangfalait. A berendezés ugyan 4 éves darab, de így is remekül szól, a basszus van vagy 3 kiló és dübörög mint a nemtommi. Egy Carbon XTensionről van szó egyébként.
A Bioshock a mostani sláger nálam, még csak a második pályarészen tartok, de már nagyon tetszik igazi élmény minden ölés. Ha valaki nagyon akar segíteni, az mondja már meg,hogy a menüben, azt jelzi lent,hogy hány Big Daddyvel futottunk össze vagy azt,hogy mennyi van összesen a pályán. Eddig az összes kislányt megmentettem,mert így nehezebb játszani és ha most leölném őket akkor nem lenne kedvem egy nehezítettet végigvinni újra, Vágod?