Csodálatos kiemelt blogom csúcsára érkezett, ilyen sokáig talán nem nem írtam még, bár voltak már mélypontok. A lényeg, hogy (FRISS: tüsszentettem, a bal karomból a vér elment, zsibbad mint állat -> az életem kockáztatom, hogy írjak nektek) időm, és kedvem se sok volt. már be van készítve, egy bő oldalnyi bevezető egy játéknak, ám azt valszeg nem ma fogom megírni Premiere Pro-ban van egy NBA 2k10 videó, de annak meg a zenei sikere lesz 0, így az eddigi munkám felesleges.
Még nyáron viszont csináltunk páran egy GTA 4 videót, azt még nem fejeztem be. Mivel nagy sikerre számítok vele kapcsolatban, ezért bevárom, azt a pár hetet, amíg a Trailer of GTA 4 100000 látogatóval bír, és mint egy ünnepi videót fogom elkészíteni (a renderelést anno elszúrtam, a videó fele elszállt, így azt újra kell vágni, szerencsére a nyersanyag megvan, de azt a 20 másodpercet nem könnyű megvágni).
Másik videós sikernek tartom a Star Wars the Force Unleashed Just Like You Imagined (PC trailer)-t is, mivel már 4000 látogató felett van, ami a 3. hely a videóim között, és hamarosan meg is előzi a Fresh Prince of Bel-Air videómat, amit még régen Moviesban forgattam, és így végre egy ferdzso next gen videó is ott lesz a (már ott van) top videók között, ráadásul nekem még mindig az a kedvencem, attól függetlenül, hogy a zene sokaknak nem tetszett (a videóhoz még illett azért).
Szóval az NBA videóm nem valószínű, hogy jön, úgyse tetszene, ez biztos, tesztek nem tom mikor, talán jövőhéten, vagy azután várhatóak, a másik videó meg a 100k megtekintő után valamikor ASAP.

jah, és aki jön Corvinus előkészítőre, ott leszek a Lónyay2-ben

És itt a Street Fighter 4 videóm, ami elbújt a tesztben, annak aki nem látta: