Kezdjük a "valami mással". Ma 3 éve, hogy beregisztráltam a PGO-ra. Hurrá!!! Igaz aktív kb két éve vagyok csak, de ha a regisztrációt nézzük, akkor az enyém az egyik legrégebbi (és igen, még blarskerint is megelőzi). Igaz csak lvl7 vagyok, azt is a blognak köszönhetem, de nincs nekem idő képpontozásra (azért ha megnézzük, hogy a toplistán kik vannak körülöttem, olyan neveket is láthatunk, amikről nem is hallott senki, csak van egy rakat képes pontja; bár akinek van türelme ennyi képet lepontozni, az meg is érdemli a helyét...).

A másik évforduló, ami ilyen regisztrációhoz köthető az a Facebook accom! Már vagy egy hónapja beregisztráltam, és az elmúlt két napban használni is kezdtem Nah jó nem, az xfire profilomra gondoltam. Az csütörtökön volt 2 éves. Nem nagyon akartam beregisztrálni, de végül beláttam, hogy a JKA nem megy enélkül. Azóta nagyon megszerettem, hiszen képeket is tárol nekem, amiket meg szeretek feltöltögetni, még ha a kutya se nézi meg őket (vajon miért van ilyen postom akkor?!).

De akkor kezdjük is a ráhangolást az Assassin's Creed 2-re. Próbálok megint tematikusan haladni, ahogy a Mass Effect 2 ráhangolásnál tettem, de most hamarabb megkapjátok a lejátszót (ugyan visszajelzés nem volt afelől, hogy kell-e vagy sem, de nem sírt senki szája miatta, szóval maradhat, és jöhet).

Jöjjön először a főszereplő Ezio Auditore da Firenze:






Ezúttal kicsit több élet van a játékban, és Eziohoz való ragaszkodásunk kulcsa az ő ismerőseiben rejlik.

Federico


Mario nagybácsi


Niccolo Machiavelli


Claudia és Maria




Leonardo da Vinci


Rosa


Caterina Sforza


És még sokan mások...


A játék gerincét azért még mindig az ellenfelek adják, így nézzünk pár fontosabb szereplőt innen is.






Zárásul pedig itt van pár kép a játékon kívüli életről, hiszen most már az is fontos (bár kevés) szerepet kapott.






Remélem ismét tetszettek a képek, aki kedvet kapott több megtekintéséhez, az az xfire profilomon megtalálja a többit is, viszont ott már tényleges spoilerek is vannak, szóval csak saját felelősségre.