Persze ennek a postnak több köze van a World in Conflicthoz, mint a trailer versenyes ötleteimhez, mivel azért írom, hogy kitöltsem azt az időt, míg lejön a két új map Meg látni fogjátok a WiC videómat is.
Igen, az én videómat, mivel már van 20 YouTube videóm feltöltve, akkor gondoltam a trailereket versenyeztetem Kis írást is kaptok alájuk, hogy mi a véleményem róla, mennyire szeretem őket. Remélem tetszenek, hisz én csináltam őket, és az én ötletemen alapuló versenyen mérkőznek meg, az én blogomon Az egóm jelentősen növekedett az utóbbi mondat leírása során, felelősséget nem vállalok Igazából még az is közrejátszik, hogy általában 5 videót versenyeztetek, és most annyi trailerem is van

Trailer of Assassin's Creed

Ez volt az első trailerem, amit annak is neveztem. Addig főleg Movies-os videók tarkították a blogot, avagy Jedi Academy-s eventek. Ugyan a vágás borzalmas, és a végén is elrontottam a szöveget (nem Molossus, hanem Antrozous), de szeretem a videót, lévén mindenki lyen gyengén kezdi Ráadásul vannak olyan jelenetek, amik hihetetlen jól a zenére el lettek találva, és nem feltétlen direkt lettek úgy megcsinálva

Második videónak valszeg nem a gyakorlati másodikat raktam volna, be, de időrendi sorrendet fogok tartani, mivel a Trailer of Mass Effect jogi vitában elhalt R.I.P.

Trailer of Star Wars The Force Unleashed

Második videóm már jobbra sikerült, de a vége még így se tökéletes, ráadásul a zene se eredetileg ez lett volna, ám a Movie Maker úgy gondolta, hogy márpedig az erdetit (későbbi AC videóban hallhatjátok) nem engedi berakni, így került a Van Helsing egyik száma a videó alá.

Trailer of Grand Theft Auto 4 (PC)

Az eddigi legnézettebb trailerem, 57ezer megtekintéssel. Itt már azért jobb a vágás, és sokszor rá is vágom az eseményeket a zenére. Ugyan így, hogy már megvan a GTA 4 nem hiszem, hogy a zene (Immediate Music - Fahrenheit) a legjobb választás lett volna, de amikor készült, kétség kívül jól illett a játékra, ahogy elképzeltem. A blogon is sok jó hsz-t kapott, úgyhogy hízott rendesen a májam

Trailer of World in Conflict

Igen, tudom, hogy mind erre vártatok, hogy legyen ismét a postban valami WiC-kel kapcsolatos Hát tessék! Tudom, hogy szeretitek, csak reklámozni nem akarjátok Egyébként ennél a videónál már igen ügyeltem a zene és a videó összhangjára, és a reklám érdekében, egy, a játékba be nem került videót is beleraktam, a Washington trailer-t, ahol ugye atom robban Személy szerinte ez az egyik kedvencem, mert a vágás jól sikerült, és az Immediate Music - Imperativa is elég jó szám szerintem (el kéne kezdenem ismét Immediate zenéket hallgatni, hisz nagyon jó trailer zenék).

Trailer of Tom Clancy's H.A.W.X.

Igen, ez legújabb művem a trailerek sorában. Talán a legjobban megvágott darab, bár valahogy a vége kicsit lapos, mondjuk már az elején ellőttem a kedvenc jelenetem, amikor a pilóta felkapja a gépet, és az ellen mögé kerül.

Most hogy sikeresen végignéztétek a videókat, íme a szavazógép, tessék választani, és ha akartok kommenteljetek is



Az eredmény valószínűleg egy, vagy két héten belül kerül kihirdetésre, és talán megleplek titeket egy új trailer-rel is