Először is szeretnélek megkérni titeket, hogy írjátok le, milyen postot szeretnétek tőlem látni még. Játéktesztek, film kritikák stb. Minél többen írtok, annál jobb. Egyrészt mert megtudom, hogy mennyien nézitek a blogot, másrészt ezen személyek igényeit is megismerem.
Tervezek még egy új videót, ami közvetve a Game of Thrones-hoz kapcsolódik, és ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy érdekelne-e valakit egy "Így készült.." post a videóim készülésének folyamatáról.
A másik post ötletem egy sorozatos post, amiben több sorozatot értékelnék. Ezt mindenképp megírom, de azért mégis jó lenne tudni, hogy érdekel-e valakit, vagy csak a magam szórakoztatására írom Ezen sorozatok közt a Csillagkapun át a Trónok Harcán keresztül a Terra Nováig lesz itt minden, úgyhogy akit ezek érdekelnek, vagy gondolkodik a megtekintésükön, majd nézzen el erre.

És most, amire mindannyian vártatok, a legújabb videóm. Ha vannak benne audiohibák, azért elnézést, de a fejhallgatóm rossz, így fülhallgatóval kellett dolgoznom, ami nem olyan kényelmes, és jó minőségű.
A videó viszont szokásosan HD felbontású, úgyhogy panasz erre nem lehet, remélem tetszik, jó szórakozást!



szerk.: ha esetleg a videó lejátszása lassú, az a YouTube hibája, ilyenkor érdemes másik felbontást választani, ami gyorsabban bufferel (van hogy a 480p lassabban tölt be mint a 720p, érdemes ilyenkor ezekkel kísérletezni), úgyhogy ha valakinek ilyen gondja van, az váltson felbontást