Tervezek én hosszabb postokat is írni, de időm nincs sok. Igazából ezt a videót is ZH-ra való tanulás helyett csináltam, ami a videón nem látszik, de a ZH-kon valószínűleg megfog
Rég csináltam videót, és nem tudom mikor fogok legközelebb, ötletem mint írtam van. Akartam egy Arkham City videót is, de az sajnos nem fog most már elkészülni. Ami garantáltan lesz az a Prototype 2 és Mass Effect 3 videók, de azok meg oly soká jönnek ki, hogy velük még ráérek.
Komolyabb postokat már tervezgetek, a héten, vagy a jövőhéten akarok írni egy kis szösszenetet néhány engem érintő játékról, sorozatról, a véleményemet kifejtve. Hogy ebből mi lesz azt még nem tudom.

Na de itt van a videó amire mindenki vár, aki ide betévedett, szóval élvezzétek. Most a megszokott 720p-nél nagyobb, 1080p-ben kapjátok a videót, a jó minőségű alapok miatt. Ezen a téren nem beszélhetek exkluzivitásról (minden videómba próbálok valami "exkluzívat" csempészni), hiszen ilyen felbontású videót már találni a profilomon, viszont zenei téren beszélhetünk egyediségről. Ezt a számot csak a videó kedvéért vágtam össze, kettő különböző muzsikából, így ezt, ilyen formában sehol máshol nem hallhatjátok. Remélem tetszik a videó, jó szórakozást!