Próbálok szünetet tartani a videók között, viszont most úgy vagyok vele, hogy egy nyárig nem csináltam semmit a gépen, szóval most pótolok, jön az iskola, tehát még most kell sűrítenem a dolgokat, és szívesen is csinálom. Talán ezeket támasztja alá, hogy már kész van félig (amikor a Mafia 2 videómra mondtam ezt, akkor az már lényegében kész volt, de most azért hátrébb vagyok a munkával) a következő videóm is, amiről csak annyit mondok, hogy nézzetek meg pár Centurion trailer-t.

Nem igazán szokásom ennyire megjelenés környékére videót készíteni. Ugyan a Trailer of Street Fighter 4 jóval a megjelenés után jött, de annak azért kezdtem neki, mert a játék nagyon tetszett. A legújabb Mafia demóját még nem próbáltam, de a játék nagyon érdekel, főleg hogy mire képes az új videokártyám. Apropó VGA. Akartam róla írni ide a blogra, de valószínűleg, mire odajutnék, már nem is lesz aktuális, ezért a kész benchmarkjaimat, majd valamikor belinkelem a Videokártyák topicba, és ott megtekinthetitek, ott úgyis a GTX 460 istenítése folyik (viszont ha vesztek, válasszátok az 1 gigásat, én kicsit sajnálom, hogy nem azt vettem, de az jóval drágább volt). Az új egeremről azért még szeretnék postot írni, mert az kevésbé évül el, ráadásul elégedett is vagyok, így egy kis útmutatással is tudok szolgálni az új egér vásárlók felé.

De jöjjön a videó, amit egy hét múlva ismét fog egy másik követni, és azt mondom, hogy ami jön, az az augusztusi termés legjobbja, bár még nincs meg a legtöbb jelenet. Remélem tetszeni fog az is, és hogy ez is tetszik: