Nagyon jól tudom, hogy a Trailer of GTA4 sikerét nem magamnak, hanem a címnek tudhatom be, de azért a 136000-res látogatottságára nagyon is büszke vagyok. Amire ennél is büszkébb lehetek, az a 3. helyezett (az előbb említett okokból a második a Mass Effect 2 New Divide trailer, melyre büszke vagyok, de nem hibamentes), ami a mai napig egyik kedvenc videóm, még ha a játékban csalódnom is kellett. Ez nem más, mint a The Force Unleashed NIN trailer (így egyszerűbb volt leírni ). Úgy érzem, hogy ez megérdemelte ezt a 3. helyet, nagyon jól sikerült, és nem tűnt el a süllyesztőben, ahogy mondjuk a személyes kedvencem, a Trailer of Street Fighter 4.

Jelen videót elég sokáig terveztem, és a gépem betegsége miatt csak most sikerült megcsinálni. Az új cuccokról majd lesz egy külön post, hosszabb tesztelések után (igen, lesznek benchmarkjaim is). Viszont ami biztos, hogy a GPU csere azt is eredményezi, hogy az eddig használt Premiere Pro-t leváltom. Amikor frissítettem CS5-re, akkor a 9800GTX+ egyből elérhetővé tette a Cuda magjait, és a vágás jóval gyorsabb lett. Így gondoltam, egy GTX460 csak jót tehet a dolognak (2,5* több Cuda mag azért nem kevés). Viszont mint kiderült, a Mercury Engine-nek kell 765 mega szabad VRAM, amit konkrétan csak a GDDR5-ös szériával tartat be, így fordulhatott elő, hogy míg mostani kártyámmal nem, régebbivel szabadon használhattam a hardveres gyorsítást. Így most töltöm a VideoStudio X3 trialját, aztán meglátjuk hogy tetszik. A Premiere Pro egy nagyon jó vágóprogram volt, viszont amit láttam, a VSX3 sokkal egyszerűbb, ami talán jól jöhet, hisz őszintén szólva, nem használtam ki az Adobe csodáját (plusz itt engedélyezve lesz a hardveres gyorsítás, hisz ha már van egy ilyen kártyám, akkor ne a processzor dolgozzon).

Szóval becsüljétek meg ezt a trailert, mert ha ezek után csak rosszak jönnek, az a Premiere Pro hiányának (vagy az én trehányságomnak) köszönhető. És jöjjön a várva várt videó, remélem elnyeri tetszéseteket: