World in Conflict... Három egyszerű szó, mely nekem igen sokat jelent, hisz konkrétan a kedvenc MMO-m, és a második legtöbbet játszott játékom, a JK:JA után. A ranglistáján benne voltam már a top 700-ban, ugyan azóta visszaestem (egy hónap szünet után már nem is voltam a toplistán), és most a 2000. hely körül küzdök. Én alapítottam Magyarország legnagyobb World in Conflict klánját, és én voltam az, ki konkrétan emiatt a játék miatt fejlesztett gépet elsődlegesen. Szóval én vagyok az egyik legnagyobb fan!

Mikor kénytelen voltam elhagyni klánomat, mivel nem tudtam ellátni feladataimat régi gépemmel, elég nehéz dolgom volt, hisz nem szívesen hoz meg ilyen döntéseket az ember. És még konkrétan aznap, egyből ahogy elintéztem a klánvezérség átadását, feljöttem PGO-ra, és mit látok? A WiC SA megjelenéséről az akkor tudható információkat. Hát nem volt nekem elég rossz??? Aztán később a játék kiadót vesztett, és csak mostanában kapott egyet. A Ubisoft személyében. Kezdeti félelmem, miszerint az Endwar miatt jegelik a SA-t nem igazolódott be teljes mértékben, hisz egy hónappal az Endwar debütje után jönnek vörösruhás barátaink. Sőt, ha okosan csinálják, akkor az Endwar mellé raknak egy kis reklámot a játéknak, mivel egyértelmű, hogy én nagyobb hype-ot adok a játéknak, mint a Sierra valaha is tette.

És ma végre beteljesedett a vágyam. Jön a WiC SA még márciusban. Ez a hír feldobta az egész napomat, ami egyébként se volt túl rossz, ha már csak azt nézzük, hogy Lost-ot is néztem
Az oldalsávban ennek örömére a Red Menace trailer Polyushka Polye című számát hallhatjátok, a Red Army Choir előadásában.
Amit még tavasszal lehetett tudni, azt még anno, réges-régen ebben a postban bemutattam.
Akit jobban is érdekel a játék, ajánlom figyelmébe a bemutatót, de még az az első postjaim közé tartozik, szóval az írásmódért ne kövezzetek meg Így is megtaláltak az 1-est osztogató kedves emberek... Arc, és avatar nélkül, de nem para.

A végére kirakom a három megjelent, és zseniálisan hangulatos Soviet Assault trailert.

Red Menace


Yulja


First Wave


És, még egy kakukktojás, amit már biztos láttatok a blogon:
Trailer of World in Conflict


The red bear has awoken, the world will see his might. It will march to our home, in march...