először is: holnap lesz fenn új videóm, lesz új post, és lesz benne egy szavazás is, ami nekem fontos lenne, és titeket is érint, így kérlek a napokban majd nézzetek vissza ha ezt olvassátok.
most hogy a reklámon túl vagyunk, jöjjön a felfedezésem. anno volt itt nem kevés aktív blogger, és sokan jártunk a PC Guru Jedi Academy szerverére. innen megismerhettünk egy igen érdekes fórumozót, vistásgyereket. aki nem tudja hogy ki ő, keresse ki őt a lóherén. a lényeg az, hogy hasonlóan Vassgood és a Duke kapcsolatához, vistásgyereknek sem volt soha a büdös életben Vistája.
a lóherés cikk elég informatív, viszont egy nagyon fontos dolgot kihagyott. gondolom tűkön ültök, hogy vajon micsoda az, ami ama magasröptű irományból kimaradt. hát vistásgyerek videóblogja!!! egy nagyszerű kis videósorozatról van szó, aminek volt vagy 3 része, de már akkor feltűnt, hogy vistásnak van tehetsége ehhez. ha nekem nem hisztek, akkor kérdezzétek meg Persian Warriort (aka: perzsán véror), ha erre téved biztos megerősít azoknak a videóknak a minőségében, ha még emlékszik rájuk (szerintem nehéz elfelejteni).

szóval ez egy kevésbé ismert dolog, de ez most azért vált relevánssá, mert ahogy nézegettem a régi kommentek között a videóimon, rátaláltam vistás youtube profiljára, és nagy örömömre megtelt élettel, és vannak videók!
itt van a hatalmas minőségű opening videó, érdemes megnézni, rettentő tehetséges a srác:


és hogy tényleg lássátok mennyire tehetséges egy kis összehasonlítás. neki van 200 subscribere 33000-res nézettség mellett. nekem 270 subscriberem van 270000-res nézettség mellett. tehát 8-szoros nézettség mellett is csak 1,3-szorosa a subscriber számom az övének. így egyértelműen egy feltörekvő tehetségről beszélhetünk, akinek hamarosan megnyílik az egész YouTube. szóval itt van egy másik videója, és innentől kezdve kérlek nézzétek meg a profilját, és subscribeoljatok, hogy még hamarabb sikerüljön felkapaszkodnia az internetes ranglétrán. és ne felejtsétek, holnap jön egy új videóm!!!