A cím és az alcím, az új és a régi mottót jelöli. Tudom, GTA postot ígértem, de egy az, hogy azt meg kell írni, és hiába van fent a top 5-ös kedvenc game listámon, attól még a második, ha nem az első, a WiC nagyobb hangsúlyt kap, és így, hogy két nap múlva jelenik meg, muszáj egy videócsokrot raknom a blogra.

Először is, ahogy megszokhattátok, exkluzív leszek, a PGO-n először láthatjátok ezt a videót, mely a Launch Trailer nevet is megkaphatta volna, de szimplán Leaders-re lett keresztelve. Ilyenkor sajnálom, hogy nem amerikai vagyok, hisz egy az, hogy ott külön dobozos verziójuk van Soviet Assaultból, ráadásul náluk két nappal előbb megjött a piros ruhás ember, akit nem Mikulásnak, hanem Joszif Visszarionovics Sztálin (oroszul Иосиф Виссарионович Сталин elvtársnak hívtak... Na jó, ugyan ő már nehezen volt ott '89-ben, de akkor is! Zsugás Vili emléke ott kísértett a Nyugat-Berlint ostromló katonák szívében, és buzdította őket az anyaföld kiterjesztésének érdekében. Most láthatjuk a főbb szereplőket a játékban, és ahogy elnézem lesznek oly megnyerő alakok, mint Colonel Sawyer az alapb játékban. Mondjuk egy Bannon féle alakot az oroszoknál könnyebb lenne megformálni, mivel van egy-két hasonló habitusú ember... Nem is szaporítom a szót, WiC Soviet Assault - Leaders



És most jön az a része a post-nak, ami kiteljesíti az egészet, és elfedi, hogy ez egy hunterpost, mivel nem az. Egyszerűen csak éreztetem, hogy vannak játékok, amik jobbak a többinél De most, hogy megjelenik a játék, már nem sok ilyen postra kell számítanotok, hisz még lesz egy amikor megveszem, még egy amikor jön, és egy amikor én készítek videót, egy értékelés, és még talán egy kiteljesítő Ráadásul ez elosztva, és még jön tényleg GTA teszt, Burnout is megvan, és még sok játékról nem írtam egy szót se. Spore Galactic Adventures is jöhet majd, plusz az alapjátékot is tesztelem

A videókat kezdem időrendben, és még az alapjáték legjobbjaival, hisz ott is van egy-két gyöngyszem, megspékelve a sajátjaimmal, hogy dagadjon a májam

Magnum P.I. trailer

Emlékszik még valaki a régi Magnum-ra? Mert ez annak a zenéje, kicsit Miami Vice-os bevezetéssel

New York CGI trailer

Talán a legdrámaibb videó ami anno megjelent még a Sierra gondozásában. Ingame is bekerült, természetesen a new york-i küldetés elé, ahol főleg a légi játékosok gyakorolhattak sokat, a többiek csak szenvedtek.

Trailer of World in Conflict

Igen, a rutinosak már láthatják, ha "Trailer of", akkor az az én videóm Apropó, jobb oldalt tessék szavazni az oldalsávban!

Red Menace

Az első Soviet Assault videó. Hangulatos, a zene is jó (mondjuk ez nem is meglepő a Red Army Choir-tól). Az ezután következő videókat nem rakom be mind, mivel már többször is szerepeltek a blogon. Érdemes megnézni a Yulja trailer-t, mivel az egész szívszaggató zenével, egy korrekt monológgal, és szép vágással van prezentálva.

Varchavianka

A legutolsó videó pedig ismét csak a sajátjaimból választott, amit a már említett Red Army Choir fentebb írt számára komponáltam.

Remélem tetszett a post, és ne lincseljetek meg, mert nem WoW addikt vagyok

és íme a launch trailer is a listába: