Elsőnek egy szép, de nem igazán penge hölgy Kristanna Loken . Igen valami van benne, de mégis elkerülik. Talán igaza van a kritikusoknak, hogy színésznek pocsék és maradt volna inkább modell. Tény ugyanis, hogy az átlagnál magasabb és elég viccesen nézett ki például a múltkori Pánik című filmben, ahol csak fél fejjel volt magasabb a másodpilótánál, aki csapta neki a szelet. Vagy sokat panaszkodnak a hangmérnökök, hogy semmit se tudnak kezdeni a mély hangjával. Legjobb példa erre a Bloodrayne film, ahol szép búgó orgánuma van. Hogy őszinte legyek, szerintem elég szexi az ilyen picit rekedtes hang, mint a Vampire: Bloodlines-ban Velvet hangja, ami zseniális.


Tehát probléma nincs a nővel, csak sose a megfelelő szerepbe rakják be. Egyszer volt zseniális a Terminátor 3-ban, ahol remekül passzolt a tökös TX szerepére. Arnoldot keresztülhúzni egy épületen, vagy fejjel beleállítani a wc-be. Igen ezt kéne erőltetni vele. Egy ilyen barbár, verekedős, harcos nőt. Mondjuk egy jó kis Bloodrayne filmet lehetett volna készíteni vele, de nem Boll bácsi rendezésében. Egy jó kis Alien filmben megnézném, hogy jól fenékbe rúg pár idegent, vagy tökön, ez nézőpont kérdése. Amikor először megláttam a filmvásznon Lokent, rögtön Brigitte Nielsen ugrott be. Vörös Sonja, Rocky 4, Kobra, Beverly Hills-i zsaru 2. Ő se volt az a csep csaj típus, de a Vörös Sonjában jó kis barbár asszony volt. Na így képzelném el Kristanna Lokent is, a pusztító. A gyűrű átkában jó volt a királynő szerepében, csak keveset mutatták. Na de inkább legeltessük tekintetünket a képeken.

A másik kedvencem Scarlett Johansson. Bár ezzel vagyunk így egypáran a világban, ugye? Egy álomszép nő és micsoda tehetsége van a színészkedéshez is. Alig múlt 23 éves, de már számos komolyabb filmben szerepelt például a Tökéletes trükk, vagy a zseniális elveszett jelentésben. Az a film maga a tökély, látni kell (must see, ha nem érted magyarul). Ahol megjelenik a félig kilógó melleivel, ott tuti felfigyelnek a népek. Bár ezeket a melleket közkinccsé kell tenni és levédetni, mint egy új világcsodát. Ennek a cickónak a színpadon a helye. Sokan hozták fel ellene, hogy túl fehér szegény és ha nem változtat rajta, akkor csak kosztümös filmekben fog játszani. Nem nagyon izgatja a dolog és azzal se foglalkozik, hogy olyan vékony legyen, mint egy lámpaoszlop. Nem nagyon foglalkozik ilyen hülyeségekkel és igaza van. Csak szeretni lehet az ilyen szépséget, de nézzétek meg a képeket és döntsetek.


Meg kell említenem még Naomi Watts-ot is. Valahogy úgy írnám le, hogy a tökéletes színésznő. A vérében van. Ha nem tudsz gyorsan felidézni legalább 3 filmet, amiben szerepelt, akkor sürgősen jegyezd fel valahova, hogy meg kell nézni a Mulholland Drive, 21 Gramm és a Stay című filmeket. De mondhatnám a kör 1,2-t az Eastern Promises-t. A jövő pedig olyan nagyszerű alkotásokat tartogathat a számunkra, mint a Madarak, vagy az Angyalok és Démonok. Igen Langdon professzor visszatér, de én inkább Naomi Wattsot várom, hogy újra elvarázsoljon. Egy baj van csak a fent említett filmekkel, hogy 2009-re lettek belőve, így egy nagyon picit várnom kell, hogy katarzisban törjek ki, de a mai rohanó világban, csak úgy repül az idő és hip-hop máris 2009-et írunk. Várni fogom őket, mint a Messiást az egyszer biztos. Pár képet azért rakok fel, nehogy szó érje a ház elejét.