A Bumerángban figyeltem fel Vikire, pontosan nem tudom mikor volt, de az egyik adásban lejátszották az egyik számát, én lemaradtam róla, de a hallgatók kivétel nélkül pozitív véleményeket írtak be, ezért felnéztem a honlapjukra és szerencsére ott le lehetett tölteni a számot. Egyből levett a lábamról, a zene nagyon tetszett, a hangja pedig elbűvölt. Jó ideig csak egy másik számot hallottam tőle a Youtube oldalán, aztán jött egy jó kis klip is az elsőhöz, majd nyáron bejelentette, hamarosan elkészül az első lemez. Viki honlapján belehallgathattok több számba is röviden, olvashattok az életéről is... De ami a legfontosabb, már megrendelhető a lemez! Nagyon megörültem, mikor megláttam, remélem, sikeres lesz és még sok album követi ezt a debütálást. Sok sikert mindehhez innen is! Lent a videóklip és az egyik rövid részlet külön, amit bátorkodtam külön feltölteni, hogy minél többen hallgassák meg. Bízok benne, hogy nektek is tetszik a zenéje. :)
A honlapon a híreknél olvashattátok azt, hogy az első visszajelzések pozitívak voltak, de akkor még nem volt ott, Voga processzor úr mit gondolt a Don't Hold It Back című albumról, Viki tartott is tőle, vajon, mit fog mondani. :) Nos, jelentem, nagyon büszke a papa a végeredményre. :)

Majd írok a lemezről is, miután megkaptam és meghallgattam az összes számot.







Friss: a lemez még gyártásban van, de hamarosan postázzák, amint Viki megküldi az e-mailt, hogy elkezdték kiküldeni őket, majd beírom ide is.