Free-For-All (FFA)

A játékmód, amit mindenkinek ajánlok. Mindenki mindenki ellen, nagyon élvezetes, azonban itt a camp nem igazán ajánlott. Nem kell igazán pro-nak lenned, hogy élvezd, hiszen általában 12-14 emberesek a szerók, azonban nincs az az isten, hogy ne kapj le párat Itt érdemes belerázódni a játékba. Ölésenként 5 xp-t kapsz.

Team Deathmach (TDM)

A csapatok harca, a terroristák és a katonák megpróbálnak elérni egy bizonyos limitet, vagy idő végén legnagyobb pontszámot kell elérniük. Itt már néha érdemes camp-elni, főleg ha fedeznek a társak. Ölésenként 10-15 xp-t kapsz, szervertől változó.

Search-And-Destroy, Sabotage

A camp-elés játékmódja ez, ugyanis egy csapatnak le kell raknia egy bombát, és fedezni, a másiknak meg ezt kell megakadályoznia, megszüntetnie. Itt ha megölnek, kör végéig halott maradsz, tehát légy résen, és ellenőrizd mindig a sarkakat. 20-25 xp-t kapsz ölésenként.

Predator MOD

Predátor mód, csakis proknak, itt nincs kegyelem! A predatorok szinte láthatatlanok, gyorsak, és fel vannak spécizve. Ha nem találsz jó camp-et, ne hidd, hogy sokáig húzod... Azonban teamwork mindent megoldhat! 55-ös a max szint, szerverenként eléggé változó xp-t kapsz ölésenként.



zom db MOD

Hunter-ek vs. zombik. Alapból mindenki hunter-rel kezd, és kiválasztanak egy főzombit, és egy mellékzombit. Ha megölik az egyik Hunter-t, akkor automatikusan a zombi csapatba kerül. A Hunter-ek kemény technológiát használnak, míg a zombik 5+1 félék, valamelyik fagyasztani tud, valamelyik gyorsan fut és koponyát is tud dobni, valaki meg egyszerű, sok élettel, és a kutya, ami általában a Hunter-öket megzavarják, hogy addig a zombik levághassák őket. Igazi jump skill-ek kellenek, azonban így se vagy teljes biztonságban. Itt nagyon magas, 200-as szintig lehet magunkat feltornázni, Zommbiölésért 100 xp, zombi assist-ért 25 xp, zombiként ölésért 25 xp, zombival assist 10 xp.

btd MOD

Az igazi zombi MOD, itt csakis túlélők lehetünk. Itt azt tudnám ajánlani mindenkinek, hogy 20-as szintig camp-eljen, utána pedig gyorskéz, és futkozzon körbe-körbe a mapon, és úgy öljön. Tehát Rush-oljunk! ^^ Ez nagyon élvezetes, főleg a 36-os szinttől, amikor automata shotgun-t is berakhatunk magunknak. Azonban a másik nagyon jó dolog, a teamwork, amikor egy helyen összenyomorulunk egy olyan helyen, ahol simán elérnek minket a zombik, és úgy írtunk. Erre a legjobb a pálya a vacant. 55-ös a legnagyobb szint, zombiölésért 2 xp-t kapunk, tehát nem könnyű. ^^



btd_x MOD

A nevéből lehet látni, hogy ez szintén egy only survivor zombi MOD, azonban ez egy lelkes csapat fejlesztette ki az alapból, engedélyezve a 65-ös maximális szintet, brutális fegyverképességeket (és ez tényleg brutális, gondolok itt a bubble blaster-re ), erősebb zombikat, no camp-et, na meg a boss-t. 56-os szintig simán el lehet vinni 24 óra alatt, azonban 56-57-ig borzasztóan nehéz. Tehát akkor 64-65-ig... Itt általában az emberek bb-ért (bubble blaster-ért) könyörögnek, tehát ha azt irják, hogy: bb please, nehogy elköszönnyetek, hogy bb

Végezetül a szerverek, amilyek legjobban kedvelem a stílusból (ezek IP címek):
FFA: 80.249.169.3:28974 (magyar)
TDM: 80.249.169.3:28960 (magyar)
S&D,Sab: ezeken én nem játszok...
Obs_elim (predator): 84.2.39.245:28979 (magyar)
zom_db: 195.56.77.22:28964 (magyar)
btd: 84.2.39.202:28960 (magyar)
btd_x: 208.53.152.82:28962 (USA)

Nevem:

Ha felfedezek új játékmódokat, akkor azokat rövidd cikkekben le fogom irni.

Na hajrá, mindenki eredjen játszani, legjobban a btd MOD-okat ajánlom!!!