12. rész



Az aktuális rész egy kis blog is. Csináltam egy Blog-ot, a GameChannel oldalon. Ez egy magyar játék oldal. (A LINK LENT TALÁLHATÓ!!) A blogok hozzászólásaiból szemezgetek (Na meg azokból, amiket a videók alá kaptam YouTube-on. A hozzászólások válaszolgatásai közben, fát vágok, stb.
A videó elején bemutatom kicsit hogy mi változott az előző rész óta.

A változások listája nem is kicsi! Lássuk részletesebben:

- Csináltattam 2 db. házat a Sim-U-Craft -os moddal. Ebben a 2 házban laknak a telepeseink, akiknek majd munkát és KAJÁT kell majd adni.
- Azért van sok változás, mert a Dimensional Doors modban elkezdtem felfedezni, és úgy eltévedtem, hogy nem találtam haza! A másik, hogy meg is haltam,
- Az egyik emberkével csináltattam egy NAGY házat, ahova be is költöztem. A videó elején be is mutatom a házat!
- A másik muksóval, akit a 2. ház építése miatt kaptam, azzal építtettem egy búza földet is. Ez a muksó fogja megalapozni, hogy ne halljanak majd éhen a telepeseink. Mert igen, megtudtam hogy képesek ÉHEN halni, ha nem esznek időközönként. Hiányzik még hozzá a pék, az majd később lesz felépítgetve.
- Építettem utat a házak és a falu között.

Most nézzük mire is válaszolgatok a videóban:
- Volt aki azt jegyezte meg, hogy szabadon fogalmazok a videókban.
- Van olyan is akinek kéne a modpack, azt egy korábbi részben már elmeséltem. Tessék visszanézni! (Nem tudom melyiket, nézd vissza mindet )
- Kicsit mesélek eleve a GameChanel-ről is.
- Volt aki bátorított, volt aki még fel is iratkozott. Remélem lesznek még ilyen emberek, mert nincs értelme csinálni, ha nincs aki nézze!

A további részleteket megtaláljátok a videóban!
! FOLYTATÁS KÖVETKEZIK !