20. rész



"Mivel volt aki kérte/javasolta, ettől a résztől kezdve, közvetlenül INNEN az oldalról (is) megtekinthetitek az aktuális cikkben leírt videót! Mivel a videó itt lesz, így a képes leírásból a KÉPEK kifognak maradni. Valamit, valamiért..."

Nézzük, a mai látnivalót!

Amint ígértem folytatom az utamat hazafelé, Villám Paripa hátán!

- Villám-gyorsan hazaérés.
Hazaérek, lovon gyorsabb szerintem a közlekedés. De sajnos mivel vissza kell mennem a várba, így a teleport gyorsabb. Le is parkolok villám-gyors paripával, nehogymá' baja essen!

- Nicsak mennyi mag van!
Ha valamiből rengeteg van, akkor tudjátok ezt a barrelt (Hordó) használni! Ebbe 64x64 blokk fér. Rengeteg. Nekem a mag az ami ennyi, lehet kéne neki majd csinálni egy mag olaj gyárat.

- Vásárlás, és egy kis bérenc-bérlés!
Összeszedem a cuccokat, elmegyek eladni őket. Felbérelek 2 csatlóst, mert ...

- Takarodjatok végleg!
Nekimenni ennek a várnak már régóta terv volt. Ide lemenni csak nagy védelemmel illik. Nagyon erősek néhol az ellenek. Majd ha lesz saját városom, abban ilyen bérelhető emberek, majd akkor lehet nagy várakat megtámadni.

- A mágus hatása!
Pontosan 10. percnél van olyan, hogy szétesik a kép, mert a varázsló, aki a vár főgóréja, ilyen gömböket lő ránk. Érdemes megnézni, nem semmi effektje van!


- A vár végén...
Érdekes, hogy ott ahol a bemenetelnél senkik sem voltak, amikor kiérek ellenállásba ütközök. Na de a segédek nagyon jól teljesítenek a csatában.



! !FOLYTATÁS KÖVETKEZIK! !