13. rész



Elöljáróban jegyezném meg,hogy ez a videó a 12. rész KÖZVETLEN FOLYTATÁSA!!!
Ebben a részben folytatom a hozzászólások és egyéb megnyilvánulások kommentárjait. Vannak benne eléggé érdekesek is.

Na de nézzük mit láthatunk a videóban:

- A lovacska megszelídítése, után a ló elnevezése
A lovaknak lehet, sőt KELL is nevet adni! Adjunk neki tetszőleges nevet, és akkor az a feje felett megjelenik majd!

- Elindulok a vár felé ahol első házam volt. A ló hátáról eléggé faja a kilátás
A beállításoknál, ha elállítottad, vagy ütközik, akkor a videóban benne van, honnan tudhatod meg, melyik gombra van állítva a ló ugrása!

- Egy felhívás elhangzik, onnantól ahonnan ez a kép látszik. Nem nagy cucc!

- Hazatérünk ekkor tervezem el a lókarám készítését... Na de az már egy másik történet!
Sajnos a lovak, mivel nekem a Mo' Creatures mod-ból valók, így hajlamosak elcsatangolni. Mivel nem volt olcsó a péncél, meghát, ha már van lovam, akkor miért is ne legyen meg sokáig, így MUSZÁLY elkeríteni, nehogy eltűnjön!!



14. rész



Ebben a rövidke, alig 10 perces kis részben sajnos nem sok dolog történik.

De lássuk azt a pár dolgot illusztrálva:

- A videó elején, letesztelem, nehogy a lókarámból Villám kiszökjön.
A lovak képesek, a sima MOB-okkal, és a játékossal ellentétben átugrani a kerítéseken! Erre figyeljetek, mert 1 magas kerítéssel hiába kerítitek be, akkor is ki tud szökni.

- A tapasztalat szerzés után, elkészítem Villám paci karámját!

- Elkezdem a Minium Stone-t csinálni, de sajnos nincs meg minden alapanyag hozzá!
A Minium Stone cucc, az Eqvivalent Exchange mod-nak a Philosopher Stone-jának felel meg. Ezzel tudunk csinálni érdekességeket, PL. Gyémántot. Majd később ha meglesz használatát is megmutatom nektek! Egyenlőre hiányzik a Shard Of Minium-ból pár darab. Ezeket a szörnyek dobálják, ha MI öljük meg őket!

- Elkészítem az első Mining Turtle nevű gépet!
Ez a gép, egy bányász béka. Ezzel a gép olyan mint egy computer, aminek ha kiadunk parancsot, vagy írunk rá programot LUA nyelvben, akkor azt csinálja amit akarunk! A következő videókban be is lesz mutatva a használata!



15. rész



Ismét egy 15 perces résszel gyarapodik a sorozat!
Ebben a részben ahogy megígértem, leigázom a házam mellett lévő kisebb várat. Elöljáróban leszögezem, 1 halál van benne, az is a végén. Ja, és mielőtt elfelejtem, ez a rész CSAK erről szól! A vár kitisztításáról!

Nézzük képekkel illusztrálva, hogy mik is láthatók a videóban:

- Kiürítem az invertory-mat.
Egy jó tanács! Mielőtt elmegyünk felfedezni, vagy esetleg dungeon-t írtani, célszerű lepakolni minden olyan dolgot, amire nincs szükségünk és értékesnek véljük! Ezt azért mondom, mert bármilyen lag, akármi miatt, (ami a halálomkor is lesz) elveszhetnek a cuccaink. Sajnos az ÉN MODPACK-om halylamos az ilyenekre...

- Elindulok a vár felé.
Egy kis BAKI! Elzártam a bejáratot kőtégla blokkal. Persze, nincs nálam csákány... Miért is lenne? Hiszen megyek várat alázni!!??

- Az első komolyabb ellenfél!
Ezek az ellenfelek, sokkal szívósabbak, és több életerővel is rendelkeznek. Amelyik a képen is látható, egy arany ruhás csontváz. Vigyázzunk velük, ha több is van belőle, taktikázzunk, és az életerőnket lessük!!

- Elég jó cuccokat találok a ládákban!
A dungeon-okban (alap Minecraftban is!!), a falu kovácsának házában, és még elhagyatott bányákban is találhatunk ládákat! Ezeket a ládákat, MINDIG nézzük meg, és *****szuk ki! Sokszor nagyon értékes, hasznos cuccokat találhatunk!

- A BOSS kinyírása!
A Better Dungeon modban, bármelyik Dungeon-t fedezzük fel, tartsuk észben, hogy MINDIG van egy főellenfél is!!! Az itt látható kép sajnos nem adja vissza, mennyire SZUPER effektje is van, amikor meglő minket a varázsló. Hullámzik a kép, mintha szédülnénk! Nézzétek meg a videóban!

Elnézést kérek mindenkitől, aki szerint kicsit kevés dolog történt a cikk leírása alapján. Hangsúlyozom, ezek a cikkek, RÖVID leírások! Nem teljes, nem minden van benne. Nézzétek a videókat, abban van sok érdekesség, olyan is, ami itt nincs megemlítve!!



! !FOLYTATÁS KÖVETKEZIK! !