Kérjük jelentkezz be!

A filmeket és a játékokat egybefogó DC-univerzum épül

James Gunn cáfolta, hogy a produkciók kaszájára vonatkozó hírek mind igazak volnának, és a DC univerzum jövőjéről beszélt.
  • Sajtóértesülések szerint kaszát kapott a Wonder Woman, Az Acélember, az Aquaman és a Black Adam
  • James Gunn tisztázta, hogy nem minden hír igaz, ráadásul még nem döntöttek az összes kérdésben
  • A filmek, sorozatok, animációs művek és játékok közös történet részei lesznek a következő 10 évben

A The Hollywood Reporter tegnap hosszasan taglalta értesüléseit, miszerint a DC új vezetése alaposan átszabta a kisebbik képregényfilmes stúdió következő évekre vonatkozó terveit. A patinás lap forrásai szerint James Gunn és Peter Safran szeretnék végleg elvarrni a korábbi Zack Snyder-univerzum szálait, ezért elkaszálták a Wonder Woman 3-at, nem szánnak folytatást Henry Cavill Superman-szériájának és az Aquamannek, sőt még Black Adammel sem számolnak a jövőben.

film-dc-2.jpg
(A kép forrása: Dire Giovani)

James Gunn azonnal reagált az értesülésekre, szokása szerint közösségi oldalán nyilvánult meg. Csitítani igyekezett a kedélyeket, mivel elmondása szerint a cikkben szereplő állításoknak csak egy része igaz. Annál is inkább nyugalomra intette a közönséget, mivel számtalan kérdésben még nem született döntés, elvégre csupán egy hónapja vette át a kormányrudat.

„Noha az első hónap gyümölcsöző volt a DC-nél, a következő tíz év történetének felépítése időt igényel és ennek még csak ez elején járunk” – fogalmazott. Elárulta, hogy a stúdió a filmekre, sorozatokra, animációs produkciókra és játékokra egyaránt kiterjedő, átfogó történetet szeretne felépíteni ebben az évtizedben.

gettyimages-1332063503.jpg
(James Gunn. A kép forrása: Deadline)

A DC NAPTÁRA

Támogass minket!