• Henry Cavill videóban közölte, hogy visszatér Superman szerepében
  • A Black Adam vége-főcíme alatt már feltűnt a karakter
  • Egyelőre nem jelentették be az új Superman film részleteit

Már múlt héten megszellőztették, hogy Az acélember második részében újra magára ölti Superman jelmezét a jelenleg inkább a netflixes Vaják sorozat és az Enola Holmes kapcsán emlegetett Henry Cavill. A harminckilenc éves brit színész most, hosszú találgatásokat követően, hivatalosan is megerősítette, hogy visszatér a DC szuperhősének szerepébe. A lenti videó persze aligha szolgál meglepetésként a Black Adam nézői számára, hiszen a múlt csütörtökön debütált alkotás vége-főcímébe ékelt jelenetben feltűnik Clark Kent is.

Cavill köszönetet mondott a rajongóknak a türelemért, elvégre Supermant legutóbb 2017-ben láthattuk nagyvásznon Az Igazság Ligájában (illetve tavaly Zack Snyder újravágott verziójában). A közönséget felcsigázandó közölte azt is videóban, hogy nagyon apró ízelítőt kaptak csupán a Black Adam végén Superman közelgő kalandjából.

A nagy visszatérés részleteiről egyébként viták zajlottak a DC berkeiben. Eleinte testdublőrrel forgatták az ominózus jelenetet, anélkül, hogy mutatták volna a karakter arcát. Végül sikerült megállapodni Cavill csapatával, így a színész is kamera elé állt Londonban. Az új Superman epizód írójáról, rendezőjéről, történetéről és lehetséges premierdátumáról ugyanakkor egyelőre nem érkezett bejelentés.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.