• Ezra Miller bírósági ügyei ellenére 2023. június 23-án bemutatják a The Flash-t
  • A színész nemrég részt vett a pótforgatáson, a DC pedig új esélyt adhat neki
  • Sajtóértesülés szerint a stúdió máris elkészíttette a 2. rész forgatókönyvét
  • Utóbbit az Aquaman írója, David Leslie Johnson-McGoldrick jegyzi

Ezra Miller helyzete, bár maga kötelezte el magát a változás mellett, friss bírósági ügyei miatt továbbra sem tisztázott. Példamutató bocsánatkérése nyomán és a film esetleges törlésével járó súlyos pénzügyi veszteség elkerülése miatt a Warner továbbra sem vette le naptáráról a The Flash 2023. június 23-án esedékes premierjét. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Miller megőrizheti-e a népszerű szuperhős karakterét, vagy új színészt castingolnak a szerepre.

ezra-miller-the-flash-social-feature.jpg
(A kép forrása: Collider)

Jelenleg úgy fest, hogy a DC hajlandó még egy esélyt adni Millernek. A színész nemrég részt vett a film pótforgatásán, a stúdió pedig azonnal elkezdett a széria folytatásán dolgozni. Ha jövőre sikerrel debütál a The Flash, hamar érkezhet a második epizód. A The Hollywood Reporter értesülése szerint az Aquaman írója, David Leslie Johnson-McGoldrick máris elkészítette a forgatókönyvet, aminek történetről azonban nem érkezett információ.

Ezra Miller 2016 óta alakítja a villámgyors hőst. A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben mutatkozott be, legutóbb pedig Zack Snyder tavaly újravágott Az Igazság Ligája filmjében állt kamera elé Flash jelmezében.

A DC NAPTÁRA

Az univerzumon kívül készül a Joker 2 és bővül a Batman univerzum.