• 2022. december 22-én kerül mozikba itthon a Shazam! Az istenek haragja
  • Helen Mirren és Lucy Liu játsszák a film főgonoszait, Atlas isten lányait
  • Visszatér a tinifiúkat alakító Jack Dylan Grazer és Adam Brody, ill. Zachary Levi
  • Mitologikus lények is szerepelnek a második részben

Noha a Shazam első részét általánosan méltatta a kritika, a Marvel-szerű mozi nem hozott áttörést a DC számára a jegypénztáraknál. Talán a címszereplő és társai nagyszabású visszatérése jelentősebb érdeklődést vált ki. A folytatásban ugyanis számtalan mitologikus lény, például sárkányok és minótauruszok is feltűnnek majd, illetve a főhős családtagjai szintén szuperképességekkel gazdagodnak.

mv5bzgflyjkynzitowq4ys00mmqylwi4odqtmjaxzjfiodi4owexxkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A folytatásban a család is harcba száll. A kép forrása: IMDB)

Hőseinknek egyesített erőre lesz szükségük a Helen Mirren és Lucy Liu alakította Hesperával és Kalypsoval szemben, bár Atlas isten Rachel Zegler megformálta harmadik lánya a jók segítségére siethet. A főszereplőt és gyerek énjét természetesen ismét Zachary Levi és Asher Angel keltik életre, de visszatér Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler és Jack Dylan Grazer is, illetve Djimon Hounsou mágusa. David F. Sandberg rendezése 2022. december 22-én kerül mozikba itthon.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.