• Jövőre új évaddal jelentkezik a Békeharcos, de testvérszéria is születhet
  • Májusban Viola Davis Amanda Wellerének sorozatát pedzegette az amerikai sajtó
  • Rajongói kérdésre Gunn elmondta, hogy nyitott a Bloodsport sorozatra
  • Csakhogy nincs elég ideje rá

James Gunn azon termékeny filmkészítők közé tartozik, akik folyton új produkciókra szerződnek le. Mi több, párhuzamosan futtat egy-egy szériát a rivális képregényfilmes stúdióknál. Épp csak elkészült Az Öngyilkos Osztag mozival és a Békeharcos spin-off sorozattal, máris visszatért a Marvel műhelyébe, hogy leforgassa A galaxis őrzői karácsonyi különkiadását és harmadik epizódját. Jövőre azonban ismét a DC térfelén pattog a labda, hiszen érkezik a Békeharcos új évadja, illetve azt rebesgetik, hogy az Osztag más karaktere is saját sorozatot kaphat az HBO jóvoltából.

idris-elba-bloodsport-suicide-squad-2.jpg
(A kép forrása: Den of Geek)

Egy éve zajlik a találgatás a sajtóban és a rajongók között, hogy ki lehet a következő karakter, akit hétről hétre követhetünk a Max műsorán. Először a Margot Robbie tálalásában különösen népszerű Harley Quinn tűnt befutónak, a biztosnak tűnő megoldás helyett azonban úgy tűnik, más hősöket szeretne felépíteni a DC. Május óta nem érkeztek új információk Viola Davis Amanda Wellerének sorozatát illetően, a napokban viszont felmerül Bloodsport neve is. Noha Gunn korábban cáfolta, hogy Idris Elbával közös projekten gondolkodnának, most rajongói kérdésre elmondta, hogy mindig készen áll az együttműködésre Elbával, csupán kevés az ideje rá.

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.