• Az Avatar: A víz útja december 15-én debütál a mozikban
  • Három Na’vi és egy embergyereket nevelő hőseinknek ismét meg kell védeniük élőhelyüket
  • A főbb szereplőket Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Stephen Lang és Kate Winslet alakítják

Az Avatar második részében ismét veszélybe kerül Pandora. Harcos hevület helyett azonban inkább a bolygó csodálatos, főleg víz alatti élővilága, és amint arról James Cameron a szuperhősfilmeket érintő kritikájának apropóján beszélt, a családi élet kerül középpontba a film utolsó magyar előzetesében. Jake Sully és Neytiri (Sam Worthington és Zoe Saldaña) immár négy gyermeket, köztük három Na’vit és egy ember fiút nevel, akik csak ismerkednek az őket körülvevő világgal a Pandorát fenyegető támadás idején.

mv5boge5njlintqtnjrjoc00m2mylwjjngytnjaymtc1zguzodczxkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Úgy tűnik, ezúttal nem csak szárazföldön fognak megütközni a szembenálló felek. Stephen Lang elmondása szerint karaktere „nagyobb, kékebb és dühösebb” alakban tér vissza, de a főhősökön kívül újra láthatjuk Sigourney Weavert is, míg Kate Winslet a Metkayina nevű vízi faj vezérét játssza.

A rendező elárulta, hogy a hatalmas költségvetés miatt 2 milliárd dollár körüli bevétel tudná ellensúlyozni a készítési összeget, vagyis minden idők öt legsikeresebb mozifilmje közé kell kerülnie az A víz útjának. Egyelőre széles körű érdeklődés mellett zajlik az elővételes jegyárusítás, ami már hazánkban is elindult, 2D-s és 3D-s vetítésekre egyaránt. Ti moziban nézitek majd?