• Akciós a Diablo 4
  • Legalábbis akkor, ha Battle.net keretében vesszük
  • 25%-os kedvezménnyel zsákolható be a Blizzard akció-RPG-je
  • Az ajánlat az összes kiadásra érvényes

A június 6-án debütált Diablo 4 hamar a nyár egyik sikercímévé vált, ami egyáltalán nem meglepő, tekintve, hogy egy legendás (bár régebben jobb megítélésnek örvendő) csapat legendás szériájának folytatásáról van szó. Az akció-RPG-t egyenesen imádták az újságírók, és a játékosok zöme is szerette, a diadalmenet azonban nem tartott sokáig, mivel az első szezont megelőző frissítéssel eléggé sikerült tönkrevágni bizonyos karakterosztályokat (ezt a malőrt szerencsére javították), a Season of the Malignant pedig minden volt, csak épp kielégítő nem, szóval eléggé érthető volt a programot övező népharag. Talán ennek tudható be, hogy kevesebb mint három hónappal a megjelenése után már le is akciózták a szerepjátékot – kár, hogy nem minden platformon.

Konzolokon ugyanis nem érvényes az ajánlat (legalábbis egyelőre), így azok örülhetnek ennek a hírnek, akik a Battle.net rendszerén keresztül tervezik bezsákolni a programot. Ők viszont nagyon, mivel egészen szeptember 5-ig akár 25%-os kedvezménnyel kerülhet a kosarukba a Diablo 4, legyen szó bármelyik kiadásról. A Standard Edition így 54,59 dollárba kerül 69,99 helyett (22% kedvezmény), a Digital Deluxe Editionért 71,99 dollárt kell otthagynunk a virtuális pénztárnál (20% kedvezmény), míg a minden jóval megpakolt Ultimate Edition 74,99 dollárba fáj 99,99 helyett (25% kedvezmény). Külön érdekesség, hogy az ajánlat időtartama alatt a játékban is 25%-kal több aranyat és tapasztalati pontot gyűjthetünk össze, így tehát amellett, hogy olcsóbban juthatunk hozzá a játékhoz, még grindolnunk sem kell annyit. Nyerő páros, nemde?

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.