• Augusztus 14-én debütál a Bill & Ted Face the Music
  • Visszatér a vászonra a főszereplőket alakító Keanu Reeves és Alex Winter
  • A filmben veszélybe kerül a világ jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek

Bár lassan újraindulnak a forgatások, továbbra is bizonytalan a filmvilág helyzete. Csúszik az Oscar-gála, a Warner pedig múlt héten kisebb-nagyobb premierváltozások sorát jelentette be, igaz, a nyár szuperprodukciójának szánt Tenet bemutatóját csak két héttel halasztották el. Christopher Nolan új rendezése július 31-én kerül mozikba, de előtte meglepetésként visszatér a vászonra az idén tíz éves Eredet.

Mozikba kerül egy másik izgalmas alkotás is, a huszonkilenc éves szünet után folytatódó Bill és Ted. A nemrég közzétett előzetesben még nem tűztek ki új premierdátumot, mostanra azonban hivatalossá vált: az eredetileg tervezetthez képest egy héttel korábban, augusztus 14-én debütál a Bill & Ted Face the Music.

 billandted3.jpg

A harmadik részben újra veszélybe kerül az emberiség jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek, hogy megmentsék a világot. A korábbi főhősök helyét félig-meddig gyerekeik veszik át, akiket a netflixes Atypicalből ismert Brigette Lundy-Paine és az Aki bújt főszerepét is játszó Samara Weaving alakítanak, de természetesen visszatér az Alex Winter és Keanu Reeves megformálta Bill S. Preston és Ted Theodore Logan, valamint a Kaszás szerepében William Sadler is.

bill-ted6030967.jpg