• A Titanfall 2 és a Monster Energy Supercross a PS Plus két decemberi játéka
  • Előbbi egy multira kihegyezett, óriásrobotokkal megspékelt FPS a Respawntól
  • Utóbbi pedig az azonos nevű rendezvénysorozat hivatalos játékadaptációja

Bár a PlayStation lengyel oldala pár órával korábban már „kiszivárogtatta” egy véletlen élesített oldallal, hogy a PS Plus előfizetők ebben a hónapban milyen játékokat kapnak majd ajándékba, nemrég hivatalosan is megerősítették a címeket, melyeket elnézve a Sony igencsak adrenalindús pakkot állított össze nekünk így a meghitt ünnepek mellé.

A sort a Monster Energy Supercross nyitja, mely az azonos nevű rendezvénysorozat hivatalos játékadaptációja. A Milestone 2018-as alkotása ennek megfelelően zárt pályás száguldásra csábít minket, méghozzá kifejezetten igényes tálalásban: a nagyszerű grafika mellett kapunk egy pályaszerkesztőt is, valamint az se elhanyagolható, hogy mind motorunkat, mind karakterünket alaposan testreszabhatjuk.

A második ajándék pedig nem kisebb név, mint a mostanában főleg az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán jegyzett Respawn 2016-os gyilkos tempót diktáló multis lövöldéje, a Titanfall 2. A falonfutással, villámgyors összecsapásokkal és állig felfegyverzett óriásrobotokkal operáló játéknak a mai napig megvan a maga kicsi, de kitartó kompetitív közössége, de ha valakinek nem jön be a többjátékos mód, természetesen a kampánynak is nekieshet bármikor.

A Titanfall 2-t és a Monster Energy Supercrosst december 3-tól tudjátok majd letölteni, addig is érdemes lehet viszont vetni egy pillantást a novemberi felhozatalra, hiszen mind a Nioh, mind az Outlast 2 minőségi játék, melyet abszolút megérheti bezsákolni, ha eddig nem tettétek volna meg.