• 2023. március 24-én debütál Keanu Reeves főszereplésével a John Wick 4. felvonás
  • Friss jelenetképen ázsiai jellegű, úgynevezett nunchuckkal vív harcot a főhős

Chad Stahelski, a John Wick széria kaszkadőrből rendezővé avanzsált atyja mindig is kiemelt figyelmet fordított a látványos akciójelenetekre, a negyedik epizódban azonban saját elmondása szerint valami újra vágyott. Egyrészt a történetet a címszereplő egzisztenciális válsága, lelki krízise köré szervezték, másfelől nemzetközi harcművészeti csapatok segítségével frissítették fel Keanu Reeves eszköztárát. Japán, francia és bolgár kollégáitól, illetve cowboy barátjától lesett el új fogásokat, amik közül egyet frissen közzétett jelenetképen láthatunk. Az Entertainment Weekly hasábjain megjelent fotón Wick ázsiai jellegű, úgynevezett nunchuckkal vívott mozdulatot alkalmaz.

Görög drámába oltott szamurájwestern

Stahelski összegzően úgy fogalmazott, hogy görög drámába ágyazott szamurájwestern lesz a John Wick 2023. március 24-én debütáló 4. felvonása. Több szálon futó, epikusabb műre számíthatunk, mint a korábbi részek voltak. Változatos helyszínekre kerülünk. A stáb megfordult Tokió, Berlin, Jordánia és New York utcáin, illetve a párizsi Diadalív oldalában is, ahol számtalan karakterrel találkozik majd a főhős.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A japán-brit popsztár Rina SawayamaBill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), Clancy Brown (A remény rabjaiDexter: New Blood), Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada karaktere egyelőre nem ismert. Azt viszont tudjuk, hogy Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) a címszereplő barátját, Lance Reddick pedig továbbra is kutyáinak gondozóját, Charont alakítja, míg Wick ellenfelét egy chilei harcművész-kaszkadőr, Marko Zaror (Alita: A harc angyala) formálja meg.

frissítés!

Befutott az új felvonás első magyar nyelvű előzetese. A Két és fél perces montázs alapján valóban filozofikusabb hangvételű akcióopuszra számíthatunk, amit a széria jellegzetesen sötét árnyalatú, kissé depresszív tónusú képei kereteznek. Nektek hogy tetszik a kedvcsináló? Várjátok már az eddigi leghosszabb, 131 percet számláló Wick epizód bemutatóját?