• 2020 végén debütál a Spider-Man: Miles Morales
  • Mely töltőképernyők nélkül, átdolgozott várossal és egy új főhőssel vár minket
  • Az Insomniac szerint egy teljesen új kalandot kapunk majd, nem egy kiegészítőt

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony szép-lassan elkezdi bemutatni az egy héttel ezelőtt leleplezett PS5 exkluzív címeit. Tegnap például a Horizon Forbidden Westről tudhattunk meg néhány igen fontos részletet a Guerrilla Games jóvoltából, ma pedig az Insomniac két vezető fejlesztője ült le a kamera elé, hogy a Spider-Man: Miles Morales első részleteit megoszthassák velünk.

Ahogy a stúdió már korábban is jelezte, ez nem egy DLC vagy a 2018-as Spider-Man egy kiegészített verziója lesz, hanem egy teljesen új játék, ami egy évvel az eredeti program cselekménye után veszi fel a fonalat, és új főellenségekkel, új mechanikákkal, egy átdolgozott várossal és persze új főhőssel érkezik. A fejlesztők ígérete szerint az utóbbi különösen fontos lesz, hiszen Miles Morales korántsem Peter Parker: megvannak a saját egyedi képességei, mint például az ellenfelei sokkolása vagy a láthatatlanná válás, ezen túl pedig fiatalabb és forrófejűbb, így például a városban is jóval látványosabb mozdulatokkal hálóhintázhatunk majd, mint eddig.

További érdekesség, hogy a Horizon Forbidden Westhez hasonlóan a Spider-Man: Miles Morales is ray tracing technológiával és zéró töltési idővel érkezik a PS5 hardverének hála. Nektek hogy tetszenek ezek az exkluzívok az eddig elhintett információk alapján?

spider-man-miles-morales-01.jpg