• Keanu Reeves szívesen elkészítené a Constantine – A démonvadász 2. részét
  • A Warner a 2005-ös film szerény bevételei miatt nem foglalkozik a produkcióval

Keanu Reeves nem panaszkodhat nagy franchise-szerepeit illetően. Keresik neki a megfelelő karaktert a Marvel Moziverzumban, tavaly egészen váratlanul visszatért Ted Theodore Loganként, karácsony előtt ismét láthatjuk Neo szerepében és már készül a John Wick új epizódja is. Akad azonban még egy karakter, akit szívesen újra megformálna a népszerű színész.

Stephen Colbert esti beszélgetős műsorában ecsetelte, mennyire örülne John Constantine, a démonvadász visszatérésének. Hiába szorgalmazta évekig hollywoodi stúdióvezetőknél a folytatást, kevés hajlandóság mutatkozott a produkció készítésére. A Lucifert alakító Peter Stormare tavaly egy Instagram bejegyzésben azt sejtette, hogy mégis belevágnak a második részbe, viszont azóta sem érkezett semmilyen hír az esetleges munkálatokról.

constantine-scaled.jpg
(A kép forrása: Journal du Geek)

A Warner Bros. kezében vannak a DC képregényen alapuló mű jogai. A stúdió egyik producere azonban azt nyilatkozta 2020-ban, hogy bár a film jól sikerült, pénzügyi bukás lett. Ezzel mintegy tisztává tette, hogy miért nem gondolkodnak a folytatáson Hollywoodban. Pedig elmondása szerint egy R-es korhatár-besorolású második epizódot terveztek.

Alább láthatjátok az interjú részletét, amiben egyébként BRZRKR című képregényéről is mesélt a színész.

A 2005-ös fantasy-horror főhőse az ördögűző-démonológus John Constantine, aki egy rendőrnőnek bebizonyítja, hogy testvére nem lett öngyilkos, hanem természetfeletti okok miatt halt meg. Reeves mellett Rachel Weisz, Djimon Hounsou, Shia LaBeouf, Tilda Swinton és Peter Stormare alakítják a főszereplőket.