• Késik a RoboCop: Rogue City
  • Csak novemberben léphetünk Old Detroit utcáira
  • De Steamen még mindig a szeptemberi dátum látható

Ahogy az várható volt, az augusztus 23-án tartott Future Games Show keretében ismét megcsodálhattuk a borzalmas Rambo: The Video Game-et és a rajongók szerint kiváló Terminator: Resistance-t is jegyző Teyon legújabb játékát, a RoboCop: Rogue Cityt. A Paul Verhoeven 1987-es klasszikusából, a Robotzsaruból készült (bár ez csak félig igaz, mivel a sztori a 2. és a 3. epizód között fog játszódni) nyomozós FPS kedvéért még maga Peter Weller is visszatért kultikus szerepébéhez, hogy újra rendet tegyen Old Detroit utcáin, erre azonban sajnos csak később fog sor kerülni.

A csapat ugyanis egy X-en közzétett posztban jelentette be, hogy szeptember helyett csak november 2-án fog megjelenni a játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra – bár a hír írásának pillanatában még mindig az ősz első hónapja virít Steamen. Addig minden bizonnyal csiszolnak egy picit a programon, ami – a borzalmas arcanimációkat leszámítva, de azokhoz már hozzászokhattunk AA berkekben – egyébként már most is egészen jól fest, pláne, ami a lövöldözést és a nyomozós részeket illeti. A hangulatra pedig – akárcsak a Terminator esetében – nem igazán lehet panasz, szóval a klasszikus filmek rajongói egészen biztosan jól fognak szórakozni a cirka 20-30 órás (az Insider Gaming legalábbis ennyit írt egy korábbi cikkében) végigjátszás során.

A filmrajongók és boomerek kedvence lehet a november másodikán érkező Robocop: Rogue City, amit akár már most is előrendelhetsz a Konzolvilágnál!