Kérjük jelentkezz be!

GOG - GOG Galaxy

A CD Project játékboltja és minden ami vele kapcsolatos.
#869552 Carmageddon4 2022. április. 22. 20:05
Carmageddon4
Postal 2-őt bezsebeltétek?
Gamer gyerek:D
#868421 Samick 2019. június. 01. 09:50
Samick
#868420 :: Jessie_Haggerty (2019. június. 01. 07:48)
Szia Samick! A Witcher 3 GOTY-t én GOG-os változatban szereztem be, még az összes sallanggal együttesen. A GOG web-es felületén, vagy a kliensben, aktiválod a játékot. A meglepetés az volt, hogy még pluszban le lehetett tölteni hozzá ingyen és bérmentve, annyi cuccot, hogy azt hittem rosszul látok. Művészeti album, szimfónikus koncert (+ ajándékban járt hozzá - legalábbis akkor a Witcher 1, + a Gwent-hez ez-meg az.) A kliens a telepítés után ki fog tenni egy parancsikont az asztalodra. Természetesen, te saját magad is indíthatod kliens nélkül is a játékot, csak nézd meg, hogy hová pakolta le a játékfájlokat, keresd meg az indítófájlt, és hozz létre neki parancsikont az asztalodra. 10 FPS+ kliens nélkül egyébként. Ha a klienssel együtt játszol elérhetőek bizonyos Achievementek, más előnye nem igazán van. A válaszban amit előzőleg kaptál már részletezve vannak az előnyök. (én a hátrányokra mentem rá + a kliens nélküli futtatásra). * A Galaxy-t meg felelsleges törölnöd. Meg tudod legálisan kerülni. Senki sem mondta, hogy "csak kizárólag galaxyval játszhatsz. PS: Tudom, hogy nem kérdezte senki, de ugyanez a trükk működik az EPIC esetében is, akár net nélkül is easy... szerintem mindenhol.)
Szia,

nagyon köszönöm Neked is a választ, igazából segítettél is eldönteni a kérdést!

Ha kliensben rosszabbul futnak a játékok akkor nem teszem fel.

Pláne, hogy jelenleg a Syberia 3-al játszom amiről sok helyen írják, hogy technikailag nagyon BUG-os, vagy legalábbis az volt a kiadáskor, tudom, hogy azóta sokat javítottak rajta.
Eddig csak 3-4 órát játszottam vele, és nekem semmilyen fagyás, BUG nem jött elő szerencsére, ezért nekem eddig NAGYON bejön ez a harmadik rész is! (Az első kettőt imádtam!!)

Éppen ezért nem kockáztatom meg, hogy esetleg a kliens miatt rosszabbul fusson.

Köszönöm, mindkettőtöknek a segítséget!
#868420 Jessie_Haggerty 2019. június. 01. 07:48
Jessie_Haggerty
#868419 :: Samick (2019. május. 31. 22:20)
Szia köszönöm szépen a válasz!! Lenne még pár kérdésem, ha tudsz segíteni nagyon köszönöm! Megvettem pár napja a Syberia 3-at GOG-on és ma letöltöttem és telepítettem. Ha felteszem a Galaxyt úgy, hogy már van GOG-os játék feltelepítve a gépre akkor a kliens látni fogja a játékot? Illetve a játék onanntól kezdve csak a kliensből fog elindulni vagy továbbra is elindíthatom a start menüből? Ez azért is érdekel, ha esetleg nem tetszik a galaxy és letörlöm akkor a feltelepített játék futni fog utána is nélküle? Köszönöm!
Szia Samick!

A Witcher 3 GOTY-t én GOG-os változatban szereztem be, még az összes sallanggal együttesen. A GOG web-es felületén, vagy a kliensben, aktiválod a játékot. A meglepetés az volt, hogy még pluszban le lehetett tölteni hozzá ingyen és bérmentve, annyi cuccot, hogy azt hittem rosszul látok. Művészeti album, szimfónikus koncert (+ ajándékban járt hozzá - legalábbis akkor a Witcher 1, + a Gwent-hez ez-meg az.)

A kliens a telepítés után ki fog tenni egy parancsikont az asztalodra. Természetesen, te saját magad is indíthatod kliens nélkül is a játékot, csak nézd meg, hogy hová pakolta le a játékfájlokat, keresd meg az indítófájlt, és hozz létre neki parancsikont az asztalodra.

10 FPS+ kliens nélkül egyébként. Ha a klienssel együtt játszol elérhetőek bizonyos Achievementek, más előnye nem igazán van. A válaszban amit előzőleg kaptál már részletezve vannak az előnyök. (én a hátrányokra mentem rá + a kliens nélküli futtatásra).

* A Galaxy-t meg felelsleges törölnöd. Meg tudod legálisan kerülni. Senki sem mondta, hogy "csak kizárólag galaxyval játszhatsz. PS: Tudom, hogy nem kérdezte senki, de ugyanez a trükk működik az EPIC esetében is, akár net nélkül is easy... szerintem mindenhol.)
"Ha meg akarod tudni, hogy mit akar a feleséged, ülj le öt percre olvasni."
#868419 Samick 2019. május. 31. 22:20
Samick
#868418 :: the sociologist (2019. május. 31. 21:02)
Szia. Igen úgy működik mint a steam, letölt aztán play. Én meg vagyok elégedve a Galaxyval, könnyen kezelhető, letisztult, fórumok itt is vannak, játékokat pontozhatsz ha szeretnél.
Szia

köszönöm szépen a válasz!!

Lenne még pár kérdésem, ha tudsz segíteni nagyon köszönöm!

Megvettem pár napja a Syberia 3-at GOG-on és ma letöltöttem és telepítettem.

Ha felteszem a Galaxyt úgy, hogy már van GOG-os játék feltelepítve a gépre akkor a kliens
látni fogja a játékot?

Illetve a játék onanntól kezdve csak a kliensből fog elindulni vagy továbbra is elindíthatom a start menüből? Ez azért is érdekel, ha esetleg nem tetszik a galaxy és letörlöm akkor a feltelepített játék futni fog utána is nélküle?


Köszönöm!
#868418 the sociologist 2019. május. 31. 21:02
the sociologist
#868417 :: Samick (2019. május. 31. 20:29)
Sziasztok, én eddig úgy használtam a GOG-ot, hogy letöltöttem a játékok telepítőjét, majd telepítettem őket. (szóval nem használtam a klienst) De ez így két lépés, és kétszer annyi helyet is igényel. Ha feltenném a klienst (Galaxy) akkor az úgy működne mint a steam, hogy eleve már futtathatóan tölti le a játékot? Illetve aki használja a GOG kliensét, mi a véleményetek róla? Köszönöm!
Szia. Igen úgy működik mint a steam, letölt aztán play. Én meg vagyok elégedve a Galaxyval, könnyen kezelhető, letisztult, fórumok itt is vannak, játékokat pontozhatsz ha szeretnél.
#868417 Samick 2019. május. 31. 20:29
Samick
Sziasztok,

én eddig úgy használtam a GOG-ot, hogy letöltöttem a játékok telepítőjét, majd telepítettem őket.
(szóval nem használtam a klienst)
De ez így két lépés, és kétszer annyi helyet is igényel.

Ha feltenném a klienst (Galaxy) akkor az úgy működne mint a steam, hogy eleve
már futtathatóan tölti le a játékot?

Illetve aki használja a GOG kliensét, mi a véleményetek róla?

Köszönöm!

Olvastad már? ×

Visszatér a Dino Crisis tn

Visszatér a Dino Crisis

2022. május. 25. 08:10 | 0