• Főleg a jelenben játszódik az Assassin’s Creed film
  • 65% napjainkban
  • 35% a múltban

A múlt héten megérkezett az Assassin’s Creed film első kedvcsináló videója, és betekintést kaptunk abba, hogy nagyvonalakban milyen lesz a Michael Fassbender nevével fémjelzett akciófilm -- láthattuk a jelenkori Abstergót, és az új Animust is, valamint visszautaztunk az időben a Spanyol inkvizíció idejére is.

A trailer azt a látszatot keltette, hogy nagyjából azonos időt fogunk tölteni a két idősíkban, most azonban a film producere, Pat Crowley tisztázta a kérdést, és elmondta: a filmnek mindösszesen a 35%-a játszódik a múltban, a maradék, tehát 65%, mind a jelenben tárul elénk. Ez így pont a fordítottja annak, amit a játékokban láthattunk, a Ubisoft sorozatában ugyanis inkább a múltban kalandoztunk.

„Vannak dolgok a játékkal kapcsolatban, amiket mindenképpen tiszteletben akarunk tartani, de vannak új elemek is, amiket be akarunk mutatni. Minden, amit a játékban szeretnek a rajongók, az itt megvan, és igazodunk hozzá.” -- ezt már Michael Fassbender mondta, aki Callum Lynch illetve Aguilar szerepét tölti be.