• PewDiePie egy kis szabadságot vesz ki
  • Már egy ideje megfogalmazódott benne a gondolat

Lehet szeretni vagy éppen lehet utálni a néha ellentmondásos, néha megosztó Youtube-személyiséget, Felix “PewDiePie” Kjellberget, de az vithathatatlan, hogy a videómegosztó portál egyik meghatározó tartalomgyártója immár több, mint egy évtizede. Úgyhogy talán éppen itt volt az ideje, hogy egy kis szabadságot vegyen ki, melyet a hétvégén be is jelentett a legújabb, YouTube-ot kritizáló videójának legvégén.

“Azt hiszem, a mostani éppen olyan megfelelő alkalom, mint bármely másik, hogy bejelentsem, amit akarok. Jövő évben szünetet tartok a YouTube-on, mert így döntöttem. Fáradt vagyok. Nagyon fáradt. Nem tudom, hogy mennyire látjátok. Csak hogy tudjátok, jövő évben nem leszek egy kicsit. Később majd megmagyarázom, csak előre akartam szólni.”

Nem ez az első alkalom, hogy Kjellberg szóba hozza a pihenőt, 2019 augusztusában már emlegetett hasonlókat, és most, hogy házas ember, talán éppen ideje is. Persze, hogy mennyire gondolja komolyan, az majd kiderül, mert azért elég nagy troll hírében áll az úriember...

shutterstockeditorial5262979c.jpg