Jamestown Plus: felülnézetes, az akcióműfaj bullethell csoportját bővítő játék, ami PS4-re új pályákkal és hajókkal bővült, valamint a történet egy friss fejezetet kap.

Nidhogg: mindenki kedvenc vívásszimulátora.

Ironclad Tactics: gyors tempójú, kártya alapú stratégiai játék az amerikai polgárháború idején -- igaz, annak egy alternatív, steampunk változatában.

Skulls of the Shogun: körökre osztott stratégiai játék szellemszamurájokkal és varázsképességekkel rendelkező, állat formájában megjelenő szerzetesekkel, mindez a feudális Japánban.

Source: belső nézetes kalandjáték, amiben új képességek gyűjtögetésével kell megismernünk a világ minden egyes szegletét.

Spelunky: akció-kalandjáték egy névtelen kalandor főszereplésével, aki csak azt szeretné, hogy meggazdagodjon, s el is indul kifosztani egy kincsekkel teli barlangrendszert, csak ugye mindezt könnyebb mondani, mint csinálni.

Starwhal: Just the Tip: rémesen egyszerű, flashjátékként indult program, amiben az a célunk, hogy egy agyaras cethallal szíven szúrjuk a másik, szintén egy cethalat irányító ellenfelünket.

1 2