• Keanu Reeves szinkronizálja Batmant a DC Szuperállatok Ligájaban
  • Superman és Batman kutyájának csapata a hős nyaralása idején szabna gátat a bűnözésnek
  • Megérkezett a 2022.  július 29-én debütáló film új magyar nyelvű előzetese

Keanu Reeves marveles bemutatkozása egyelőre várat magára, a DC viszont, még ha csak egy animációs film erejéig is, de szerződtette a csillagszemű színészt. A július 29-én debütáló DC Szuperállatok Ligájában (DC League of Super-Pets) kölcsönzi Batman hangját, aki a történet szerint Superman oldalán elhagyja a várost, távollétükben pedig kivételes képességekkel megáldott házikedvenceikre bízzák a közbiztonság fenntartását.

mv5bzmuwzgziyjitmmy5os00nzblltgymwutnjrhn2zkm2fjode3xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v11.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Krypto, a decens, jól fésült szupereb és mogorva társa, Ász, a denevérkutya állatbarátaikból szerveznek hősgárdát. Vászonra kerül egy bamba véreb, egy pocakos malac, nem túl gyors teknős társuk és a nagyszájú mókus is, akik mind különböző erővel bírnak. Első és második magyar előzetese után újabb szinkronizált kedvcsináló érkezett Jared Stern (Lego Batman – forgatókönyv) és Sam Levine (Robot és Mumus) közös rendezéséhez. Ti moziban nézitek majd?

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens.