- írta: Az is jó de KERESD!quoted
Oké,de addig is,BD!!!!!!!!!!!!!!!!!!(mindjárt 15-ös leszek......amúgy most diablozok is az elsőrészével,tényleg az a varázsló vagy mi a legjobb.
Kettővel együtt jó géped meg reflexeid lehetnek ha stereoban is megy!
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
lvl95 palám a legnagyobb bneten...ja és isten vagyok...meg kurva szerény
Én eddig 6-szor nyomtam végig a játékot (single-ben), már volt mindenféle cuccom (BotD is), a játék pedig már nem jelentett kihívást, szal meguntam, de ahogy ez nálam lenni szokott, 1-2 vagy ey kicsit több hónap pihenő után újra elkezdek Dio-zni, végigviszem még néhányszor, megint megunom, és így megy ez éveken keresztül. Mondjuk most már van normális netem, szal lehet, hogy fogok Bnetezni, ahol megint a nulláról kezdem az egészet.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Kredenc ha felvexel msn.-re nyomulhatunk b.net-en de nekm most csak egy 26-s lvl sorcim van!
Amúgy demonic a diablo 1-et csak futólag ismerem de nekem az nem teccet annyira mint a 2+LoD sztem az jobb! (a+1 akt miatt több cucc és a runák miatt) De mindekinek más az izlése!
Dihep:jó áron vetted tényleh mert én 3990-ért vettem meg.,de csak egyetlen egyszer toltam végig mióta megvan.elment a hangulatom tőle.Nem tudom miért.Egyszerűen nem tudok neki állni játszani vele,lehet,hogy a sok kombó meg minden elvette a kedvem,de ki tudja majd egyszer lehet kipróbálom bnet-en.
No, én is toltam picit magamban most hétvégén. Nekiálltam egy assassinnak, kedvet kaptam rá az Assassin Creed miatt . Dual claw assy, tiszta martial art, tehát nincs trap egy szál se, a vége Phoenix Strike lesz, azért az se gyenge kis skill
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
Játékadatlap
Diablo 2
PC 2000. július 01.
Miközben a világ a felújításért könyörög, film készülhet a Bloodborne-ból
A konzolháború már a múlté, az új generációt teljesen hidegen hagyja, hogy min játszik
Végtelenül egyszerű oka van annak, miért nem Leon lett a Resident Evil Requiem főszereplője
Ha azt hitted, hogy a Pragmata egy mezei lövölde lesz, nagyot tévedtél!
Nem árthat bekészíteni néhány extra alsót a Resident Evil Requiemhez
Nem kell ahhoz Unreal Engine 5, hogy valami mocsok jól nézzen ki
A fizu okés, de hidd el, nem akarsz ebben a kisboltban dolgozni!
Nehogy azt hidd, hogy vidám befejezést kap a Squid Game!
Bruce Willis úgy volt benne a Pearl Harborban, hogy nem is tudott róla?!
Mindenki jól jár a Hellblade 2 ingyenes frissítésével, kivéve az Xbox Series S-tulajok
Hibajelentés 1 341
Neverwinter Nights 1 038
Agent 4
Digitális PC Guru 32
Aion 99
Elden Ring Nightreign teszt – Online gyorstalpaló 0x
Warhammer 40K Space Marine Master Crafted Edition teszt – Egyik szemem sír, a másik láncfűrész 0x
The Alters teszt – A klónok háborognak 0x
RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt – Varázsló, Démonmester, Rendőr 0x
Death Stranding 2: On the Beach teszt – Kapcsolatterápia 0x
Lassan fejlődik az F1-játék, de még így is gyorsabban, mint a Scuderia Ferrari 0x
Rengetegen dolgoznak azon, hogy a The Witcher 4 és a Cyberpunk 2 is év játéka lehessen 2
Az évszázad rablása! Egymillió dollár értékű Nintendo Switch 2-t lovasítottak meg 2
A Queen egyik slágerével feldobva mutatkozott be az Atomic Heart 2 1
Olyan sikeres a The Witcher 3, hogy a Skyrim elkezdheti félteni a trónját 1
[XGS 2025] A The Blood of Dawnwalker lesz a világ legjobb vámpíros játéka? Nagyon úgy fest 1
Nyomasztó lesz a Tormented Souls 2, amit akár most is kipróbálhatsz! 1
A bosszúnak néha jobban áll a balettcipő, mint az öltöny? 1
Lara Croft annyira kemény, hogy nekimegy a GTA 6-nak? 1
Lassan a szomszéd kutyája is tudja, hogy Ciri a tökéletes főszereplő 1
Nem mostanában fog a tenyerünkbe simulni az Xbox kézikonzolja 1
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.
HirdetésBorderlands 4 2025. szeptember 12.
Grand Theft Auto 6 ismeretlen
Mafia: The Old Country 2025
The Blood of Dawnwalker 2026
Way to the Woods ismeretlen
Shadow Realms törölve
Furious 4 törölve
Hellraid törölve
Project HON törölve
Whore of the Orient ismeretlen
Kossuth Rádió - 25 éves a PC Guru 231x
Kossuth Rádió - E3 2017 interjú 30x
Kossuth Rádió - Gamer megjelenítők interjú 24x
Kossuth Rádió - Hangoskönyvek interjú 21x
Kossuth Rádió - CES 2017 interjú 35x
Kossuth Rádió - Karácsonyi játékok interjú 41x
Előfizetőink számára bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk.
További részletek: