Pozandr írta: Erre tudtok valamilyen megoldást? A Windows újratelepítése óta nem tudok játszani a Kotorral, miközben minden más játékom tökéletesen fut... A telepítés rendben lezajlott, hiba nélkül, updateltem a programot, ennek ellenére így néz ki, míg a hardverteszt szerint tökéletesen jó a gép a játékhoz. Telepítettem a legújab Ati Catalystet, Direct X-et is.
Kotor hiba 1Kotor hiba 2Kotor hiba 3Kotor hiba 4Kotor hiba 5Kotor hiba 6
Hát ha driver, minden friss, akkor nincs sok ötletem, de mindenképpen próbáld meg XP-kompatibilitási üzemmódban (gondolom win7-ed van), rendszergazdaként futtatni
fyktyvf írta:
Pozandr írta: Erre tudtok valamilyen megoldást? A Windows újratelepítése óta nem tudok játszani a Kotorral, miközben minden más játékom tökéletesen fut... A telepítés rendben lezajlott, hiba nélkül, updateltem a programot, ennek ellenére így néz ki, míg a hardverteszt szerint tökéletesen jó a gép a játékhoz. Telepítettem a legújab Ati Catalystet, Direct X-et is.
Hát ha driver, minden friss, akkor nincs sok ötletem, de mindenképpen próbáld meg XP-kompatibilitási üzemmódban (gondolom win7-ed van), rendszergazdaként futtatni
Erre tudtok valamilyen megoldást? A Windows újratelepítése óta nem tudok játszani a Kotorral, miközben minden más játékom tökéletesen fut... A telepítés rendben lezajlott, hiba nélkül, updateltem a programot, ennek ellenére így néz ki, míg a hardverteszt szerint tökéletesen jó a gép a játékhoz. Telepítettem a legújab Ati Catalystet, Direct X-et is.
Kotor hiba 1Kotor hiba 2Kotor hiba 3Kotor hiba 4Kotor hiba 5Kotor hiba 6Ugyanilyen a Kotor 2 is..., de későbbi játékok, mint például az Oblivion, a Torchlight, a Splinter Cell Chaos Theory jól futnak.
Pozandr írta:
Erre tudtok valamilyen megoldást? A Windows újratelepítése óta nem tudok játszani a Kotorral, miközben minden más játékom tökéletesen fut... A telepítés rendben lezajlott, hiba nélkül, updateltem a programot, ennek ellenére így néz ki, míg a hardverteszt szerint tökéletesen jó a gép a játékhoz. Telepítettem a legújab Ati Catalystet, Direct X-et is.
Ismerősöm is win7-et használ neki jó volt , bár ő 32 biteset...szerintem ez lesz a gond.
Egyébként megoldottam: átküldtem a mentést egy ismerősömnek, ő átvitte a gondot okozó részt, elmentette, és vissza küldte nekem...igaz így kimaradtam egy beszélgetős részből, de hát ez van
A leviatán utáni űrcsata után, vagy a videó közben vagy a betöltés közben hibajelentéssel kidob a játék. 1.03-as patch van fent, win7 oprendszer. Hogy tudnám ezt orvosolni??? (régen is ez volt a gondom, de már nem emlékszem, hogy oldottam meg...igaz akkor még xp-t használtam)
A leviatán utáni űrcsata után, vagy a videó közben vagy a betöltés közben hibajelentéssel kidob a játék. 1.03-as patch van fent, win7 oprendszer. Hogy tudnám ezt orvosolni??? (régen is ez volt a gondom, de már nem emlékszem, hogy oldottam meg...igaz akkor még xp-t használtam)
ott nem békíteni kell,hanem ki kell derítsd az igazat,úgy,hogy kihallgatod a 2 embert és dumálsz a droiddal.
Időközben megoldottam.
hogy mission bátyját nem tudom kiszabadítani a buckalakóktól, mert nincs a börtönükben???? Még régebben mikor a jawákat kiszabadítottam, kinyitottam a szemben lévő kaput is, és nyitva maradt...most meg miután beszéltem a buckalakó főnökkel griffről, hogy el engedik, nem találom a börtönben
Lehet azért van ez, mert a jawás küldetésnél kinyitottam a másik kaput is ?
Hogy tudom legyőzni rorworr gyilkosát???? Videón néztem, hogy egy álcázott vuki, de oda mentem és nem volt ott
jól rémlik, hogy a tach-ok közt kell elsőnek keresni ?
Az alakváltó egy bérgyilkos küldetés része, amit Manaan-on tudsz felvenni.
Nem az op. rendszerrel van a gond, nekem is az van és hiba nélkül játszottam ki sokadjára! A javítást felraktad? ....Nálam nem jelentkezett semmiféle hiba, ezért ez az egy tippem van, amiért nem működhet.
A minap felraktam a Kotor első részét, és sajnálatos módon azt tapasztaltam, hogy a launcherben indítom a játékot, és beadja az ebon hawkot egy képen, amit kb fél percig mutat, s aztán kilép belőle és nem csinál semmit. Operációs rendszerem Win7 64bit, szerintem ez lesz a gond, de valahogy csak meg lehet oldani, hogy működjön. ötletek?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.