Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor neked szól az Ez történt rovatunk, melyben összefoglaljuk a hét eseményeit: röviden azon apróságokat, amiről a héten nem írtunk, s felsorolva azokat, amikről részletesebben értekeztünk. Jó böngészést és olvasgatást!

PC

Megjelent a GRID: Autosport első olyan DLC-je, ami tényleges tartalommal egészíti ki a játékot, nemcsak segít a fejlődésben. Ez a Best of British autócsomag, ami 3 dollárért cserébe három, a szigetországban megálmodott versenygéppel egészíti ki a játékot, ezek a McLaren F1 GTR, az Aston Martin V12 Zagato és a Mercedes-Benz SLR McLaren 722.

A Codemasters továbbá jelezte: már úton van a legújabb patch, ami a közösség kívánságainak igyekszik eleget tenni. A frissítés fő pontja az, hogy multiplayer módban elénk kerülő pályák változatosabbak lesznek, hogy lehetőség szerint ne fussuk körbe ugyanazt az aszfaltcsíkot többször is -- a pálya/versenytípusok kombinációját 400%-kal növelték. Ezen kívül javul a matchmaking, több opciót kapunk a kontrollerek beállítása terén, illetve lesz visszapillantó tükör. A patch PC-re „nagyon hamarosan,” konzolokra pedig a „közeljövőben” fog megjelenni.

A Risen 3: Titan Lords legfrissebb videójában a fejlesztők azt hirdetik, hogy visszatértek a gyökerekhez, s ezt majdnem 12 percen át ecsetelik is nekünk. Jó szórakozást hozzá!

Már minden érintett platformra megjelent a Dark Souls 2 első letölthető tartalma, a  Crown of the Sunken King, ha azonban még nincs hozzá elég bátorságod, nézd meg az alábbi, 40 percen át hömpölygő játékmenet-videót.

December 9-én fog megjelenni a legújabb Tomb Raider. Nem, a másik, a Lara Croft and the Temple of Osiris. Ebben Lara és riválisa, Carter Bell két egyiptomi istennel, Hórusszal és Ízisszel azon lesz, hogy mindenféle logikai feladványok teljesítése és persze rengeteg pörgős akció útján megállítsa a szintén az egyiptomi panteonból jött, gonosz Széthet.

A héten teljesen elkerülte a figyelmünket, hogy a League of Legends kapott egy új, több mint hatperces videót. Ezt sajnáljuk, de innen azért már nem marad ki a New Dawn névre keresztelt, egyébként nagyon pofás alkotás.

A héten jelent meg a Deconstructeam indie fejlesztőcsapat Gods Will Be Watching című point and klick kalandjátéka, amelyben egy kutatócsapatnak szembe kell néznie egy különös világgal, etikai problémákkal és különféle kihívásokkal. A játékban az olyan karakterjegyek, mint a kétségbeesés, az elkötelezettség, az önfeláldozás keverednek az intelligens rejtvényekkel, ezáltal a játékos hatással lehet a csapat hangulatára. Az első kritikák meglehetősen pozitívak. 

Egy Smar_Tass nevű Reddit-felhasználó posztolt néhány képet a Valve-ről 1998-ból, az évből, amelyben megjelent a stúdiót a mennyek kapujáig repítő Half-Life. Sötét szobák, CRT monitorok, pizzák és Quake, innen indultak. Az Imgur ezen albumában több képet is megtekinthettek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Frozenbyte csapata bejelentette, hogy készül, azaz, PC-re már elkészült a Trine Enchanted Edition, és hamarosan megérkezik PS4-re és Wii U-ra is. Az új kiadás legszembetűnőbb változása, hogy a Trine-t átportolták a Trine 2 motorjára, és hozzácsaptak pár „eltűnt” elemet, mint például a multiplayert. A játék elérhető a Steamen -- akiknek már megvolt a 2009-es eredeti változat, azoknak ingyenes frissítés keretében válik elérhetővé. (Köszönet az információért Rocknrollának.)

A Sledgehammer kiadott néhány nagyobb felbontású képet a Call of Duty: Advanced Warfare-ban debütáló exoskeletonról, amelytől mellesleg azt várják, hogy forradalmasítja a multiplayer játékmódot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha előrendeled az október 31-én érkező Lords of the Fallent, automatikusan megkapod a Limited Editiont, amelynek tartalma a Monk’s Decipher sztori DLC, a Demonic Weapons pack, és egy zenei album.

lord-of-the-fallen-limited-edition.jpg

A Fallout: New Vegas direktora, Josh Sawyer szívesen visszatérne a szériához, és elkészítene egy MMORPG-t a Fallout posztapokaliptikus világában. Szerinte rengeteg potenciál van e franchise-ban, amit igazán jól ki lehetne aknázni egy online játékban. Emellett ő olyan helyszínekre vinné el a játékosokat, mint Los Angeles vagy New Orleans.

Amióta lehet saját pályákat készíteni a GTA 5 multiplayer módjához, a Rockstar Games folyamatosan emeli ki a legjobb munkákat, s helyezi át ezeket a hivatalos körforgásba, hogy minél több ember próbálhassa ki. A csapat ezen a héten is jóváhagyott egy rakás pályát, de ezúttal egy kicsit másképpen csinálták, ugyanis egy csokorba szedték azokat az alkotásokat, melyek egy-egy GTA játékban látott küldetésnek állítanak emléket. Az így létrejött kollekcióban kilenc misszió kapott helyet: a GTA 3-ból a The Exchange (Team Deathmatch) és a Bomb da Base (Team Deathmatch), a GTA Vice Cityből a Four Iron (Team Deathmatch), a GTA: San Andreasból a Farewell, My Love... (Race), a  Valet Parking (Race) és a High Stakes, Low Rider (Race), a GTA 4-ből a GTA: Lost Angels (Capture) érkezett, a GTA: Chinatown Warsből pedig egy Capture és egy Team Deathmatch pálya került át. Részletek a Rockstar honlapján.

Nem sok, de a Comic Con során láthattuk, milyen lesz a Warcraft-film logója, illetve azt, hogy néz ki pár fegyver. Mindez itt van egy képen.

warcraf-film.jpg

A cikk még nem ért véget, kattints a lapozáshoz!

1 2