Maradiságomat, akkor egy beleegyező igennel lepleztem volna, mely vetekedett tudatlanságommal (ez azt is jelezte, hogy halvány fogalmam sem volt arról, hogy mit illik az effajta virtuális papírra írni). Persze az idő bölcsebbé teszi az embert - az én esetemben egy hét kellett ahhoz, hogy összekombináljam azt a pár témakört, melyek az itt található "post-halmaz" alapját képezik. A szerkesztői írományokat szemügyre véve kedvet kaptam egy saját BLOG kreálásához....el is érkeztünk a jelenbe. Ugye nem is volt olyan szörnyű?

Bár az ömlesztés jó ötletnek tűnt eleinte, - és persze egyszerűnek - hosszú távon tudtam, hogy nem lenne túl praktikus megoldás. Így következzenek hát azon témák, melyek biztosan fel fognak tűnni az elkövetkező időszakokban:

- Star Wars, avagy a fényszablya lobogtatós stílus megszerettetője
- Warcraft, egy olyan világ, amiért érdemes harcolni
- A Gyűrűk Ura, Középfölde kivesézése érdekében
- Fantasy, Science Fiction, illetve történelmi könyvek
- Filmek, szériák
- Tesztelj Velünk! Pályázat
- PC Guru Online-ról általában
- Hétköznapok

Előfordul, hogy éppen az aktuális Dr. House epizódot fogom kivesézni, ám Karib-Tenger Kalózai rajongói mivoltomból kifolyólag, lehet, hogy éppen e zseniális trilógiát fogom górcső alá venni. Az egyetlen pont, amely némi magyarázatot követel, az a PC Guru-n futó pályázat. Várom ezzel kapcsolatban azon személyeket, kiknek nickneve egyet jelent a minőségi írásokkal, ám az újonnan próbálkozók is betekinthetnek, kapcsolatteremtés, vagy problémáik megvitatása céljából...

Nincs más hátra, mint előre...
May The Force be with You!