A probléma ott kezdődött, mikor iskolában beszereztem néhány rosszabb jegyet, (ez nálam a hármas és a kettes osztályzat) és muszáj volt többet tanulnom, továbbá valamit kiiktatni a napirendemből. Blogom írását választottam, így tehát elmaradt a Tiltott Királyság kivesézése. Pedig lett volna kedvem írni, - hiszen a film bitang jó lett - csak éppen időm nem volt; mostanra pedig a kutyát sem érdekelné, hogy milyen lett a movie.

A másik indok, pedig egy rég elfeledett rovat újjáéledése volt, a Tesztelj Velünk! Pályázat. Bár e blokk ]{redenc kezébe került, a hírben olvashattátok, hogy mi is alkottunk a háttérben Pozandr-rel - sőt fogunk is. Mikor blogom írását elkezdtem a pályázat állt, ám most, hogy elindult eldöntöttem, hogy játékteszteket csak oda fogok írni, így - a rendelkezésemre álló időintervallum miatt - ritkulni fognak a bejegyzések (talán nem vágjátok fel ereiteket XD).

Egyébként reagálva Ferdzso Transformers post-jára:

Nekem nagyon bejött a film, még ha nem is volt tökéletes. Shia Labeouf pedig nagyon is jól játszotta szerepét (akárcsak a Disturbiában, vagy az Indiana Jones-ban, vagy éppen a Sasszemben). A kritikával nagy részben nem értettem egyet, de egyvalamiben nagyon is XD: