Mivel mostanában egyre szorosabb barátságot kötök a konzolos dolgokkal, és egyre inkább érdekelnek a konzolos címek, elsősorban ezekről szeretnék minél többször hírt adni.

Akik birtokoltak valamikor egy PS2-t, legalább egyszer biztosan összefutottak a Metal Gear Solid névvel (ha mégsem, akkor szégyeljék magukat, nyomás a sarokba :D ). A játék a legendás japán játéksorozatok táborát gazdagítja. Ha mégis van olyan, aki nem ismeri, akkor többé kevésbé egy Splinter Cell-szerű programot képzeljen el, természetesen japán köntösbe bújtatva (tehát iszonyat jó sztori, jól kidolgozott karakterek, felejthetetlen zene). Hamarosan a boltok polcaira kerül a Playstation 3-ra készülő legújabb epizód, melynek címe: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Alább láthatjátok a játék trailerét, ami sok mozifilm előzetesét simán kenterbe veri véleményem szerint. Csak úgy árad belőle a hangulat.



És mint a legtöbb japán játékban, a MGS4-ben is rengeteg hasonló minőségű átvezető videót láthattok. Az elmúlt napokban napvilágot látott egy olyan pletyka is (forrás), hogy a játékban 90 perc hosszúságú átvezető jelenetek lesznek. Nem kilencven perc videó összesen. 90 perc lesz egy videó! Ezt persze többen cáfolták, és ha belegondolunk elég kicsi az esélye, hogy ez igaz. De azért nem lenne semmi két küldetés között megnézni egy CG animációs filmet is. XD