Az nem titok, hogy augusztus 2-án lesz 1 éves a "Trailer of" szériám, és ezt szeretném "megünnepelni" (plusz egy előrehozott szülinapi post, mert ugye akkor nem hiszem, hogy pont postokat akarok majd írni
Az alkalomra ugye akartam készíteni egy videót, ami az Assassin's Creed 2 lett volna, legalábbis a legstílusosabb megoldás, ám egyszerűen nincs elég anyagom, és még zeném se nagyon. Így egy másik, közvetetten kapcsolódó videót akartam csinálni, amit későbbre toltam (augusztus 9, csekkoljátok mi van akkor, bár ez a dátum is csúszhat, mivel rettentően le vagyok vele maradva), hisz akkor is "érvényes" lesz, ráadásul a kapcsolat megmarad

Így egy harmadik játék mellett döntöttem, ami igen közel áll hozzám, és az egyik kedvenc videóm is ehhez kapcsolódik (nah ennyit a titokról, valszeg kitalálható, de ne találgassatok, ne rontsátok el mások örömét, és az én titkolózásomat ). Igazából ennek a zenéje már nagyon régóta kérdéses volt, hisz számomra egyértelművé vált már több mint egy hónapja az. A videó már 80%-os készültségben van, ami azt jelenti, hogy kész, csak vannak benne még századmásodperces beugrások (ha nem ezredmásodpercesek), amiket ki kell szedni, és a végén még a zenét le kell ellenőrizni (szóval két nap alatt feltölthető).
Ám ez nem olyan jó mint szeretném. Persze nem állítom hogy rossz, de hiányzik belőle valami. Talán a túlságos megszabottság okozta, ami a zene révén jön (pedig már azt is "lecseréltem", de erről egy későbbi postban mesélek ).

És itt jön a csavar, ugyanis az AC2 videó egyszer el fog készülni, ám zeném nem igazán volt hozzá, pedig szinte az összes trailerkészítőt végighallgattam, csak X-Ray Dog maradt, akinek nem volt időm meghallgatni az albumait, ám nem rég megtettem. Örömmel jelentem, hogy találtam egy második potenciális jelöltet (egyet már magam mixeltem neki, de még elválik, hogy melyik kerül be), és a csavar ott jön, hogy hallottam egy szép számot. Igazából nem az amit végig hallgatok, mivel csak beletekerek, és az elejét meghallgatom, és ha van benne valami ami megfog, akkor berakom egy külön listába, és mikor végeztem az albumok végignézésével, akkor meghallgatom őket. Ám ez egyszerűen elvarázsolt. Most komolyan mondom, nem tudom mi lelt, ennyire nem nagyon fognak meg zenék, főleg nem magukban, mivel egy videó alatt könnyebb elérni ezt a hangulatot, de ez megfogott. A bibi az, hogy az AC2-höz nagyon nem menne, míg a most vágott játékhoz nagyon is illene (legalábbis megfogott az az "érzés", hogy én pedig tudok hozzá jó videót csinálni, és ez már rég nem történt velem (talán "komolyabban" tavaly novemberben, de utána inkább csak a játékokhoz kerestem zenéket, és nem fordítva /az említett novemberi esetnek utána lehet nézni, sokan szerették a videót szvsz /).

Tehát a hozzátok intézett kérdésem az, hogy mire lennétek kíváncsibbak? A már majdnem kész trailerre, aminek a zenéjét valszeg sokan szeretitek majd, bár van benne egy kis változás, de még így is jó, vagy egy kicsit talán komolyabb hangvételű, de esetlegesen jobb videóra, a már említett zenével. Utóbbi elég lassú, és nem hiszem, hogy annyian rajonganátok érte, de azért akiben van egy kis szépérzék, az értékelni fogja (ám a lassúságával együtt jár, hogy nem biztosak a gyorsabb, pörgősebb jelentek hangulati garanciája, és ez bizonyos jelenetekre rosszul hathat, ami garantáltan illik a számhoz).
Ha szeretnétek hogy az új zenével csináljam a videót, akkor pls kommenteljetek, ám utóbbi eset nem azt jelenti, hogy a már kész videót nem fogjátok látni Nem akarok egy ilyen anyagot kidobni, így egy befejezett (az említett vágási hibák kijavítása utáni) videót feltöltök, ám csak egy szerverre, és nem YouTube-ra. Szóval a videót mindenképp látjátok majd (talán egyszerre is), de YouTube-ra nem akarok többet feltölteni, mint egy (lehet hülyeség, de nem baj).

Szóval ha eddig eljutottatok, akkor most az egyszer pls kommenteljetek is, és mondjátok el a véleményetek (mondjuk az eddig leírtak eléggé szubjektívek, így lehet hogy sok esetben tévedek a zenékkel kapcsolatban ), hisz mondhatni a ti érdeketek (abban az esetben ha nézitek, és szeretitek a videóimat )