Amikor beindult a PGO-n ez a blog dolog, akkor mindenki belevetette magát a blogolásba (én nem, én vártam egy jó hónapot is akár), és egy-két hónap alatt meg is unták a dolgot. Minden újdonsággal ez van. Eleinte a PGO szervereken is tolongtak az emberek, Academy szerverre például volt olyan is, hogy nem lehetett feljutni. Most ott is ez van, hogy ha nem üres, akkor sincs tömeg. Tudom, hogy sokan azért hagyták abba az egészet, mert nincs ötletük, és inkább hagyják az egészet a fenébe. Van aki nem akarja befejezni, de egyszerűen nincs ötlete. Sokszor ezt postokban tudatják is velünk (most nem fogok itt példálozni). Mondjuk van aki csak bizonytalan, és azért ír postot, hogy megkérdezze mit szeretnének olvasni, a látogatói. Mivel már Bate is megmondta, hogy szabad műfaj, és azt írsz amit akarsz, inkább azt olvassátok el, nem akarok ebbe belemenni, a lényeg, hogy szerintem ne kérdezzétek mit szeretne/nénk olvasni (én is olvasok sok blogot, tény, hogy nagyon jó kikapcsolódás, főleg jó lopni másoktól /nah ez olyan poén volt, amiért várható a megkövezés /).


A PGO 3.0 sajtreszelős blog fejléce


Persze, mondhatjátok, hogy könnyen beszélek, mert kiemelt blogom van, és megjelenik a főoldalon, ami igazán nagy reklám (bár nekem nem sokszor jelent meg, de valószínű másnak igen ). Mondjuk valószínű, ha nem lett volna kiemelt a blogom, akkor már én sem írogatnék. Ám Zodman (Oblivion avatarja) blogja sokak közt egyénileg elindított egyfajta link cserét, amit most már mind átvettünk. Mondjuk ez "külsősnek" tűnhet, nagyok közti reklámnak, de én ha valaki megkér, annak kirakom szívesen a blogját az ajánlottak közé (cserébe azért én is szeretném ezt kérni ), és szerintem azért a többiek is ilyenek (értem ezalatt Persian Warriort, és Vader nagyurat is/ha tévedek, akkor elnézést tőlük /). Kicsit egoval töltött eddig a dolog, mintha olyan nagy blogom lenne, pedig tudom hogy annyira azért nem nagy cucc, de azért remélem olvasható (azt vettem észre, hogy most már kezdek rászokni a nagybetűzésre, meg a nyelvtanra / /, amit így az első postomban elvetettem ).
Most már csak tényleg kevés blog van frissítve, a kiemeltek közül is. A legfrissítettebek szerintem Persian Warrior blogja Vader nagyúr blogja Zodman (Oblivion avatarja) blogja Nuclear Gamer blog (Chidori/Zeroo blogja) és Dantes blogja

És ha tényleg nincs ötleted mit írj a blogodra, akkor nyugodtan nézd meg a Coming soon részt, és meríts ötletet onnan (azért ilyenkor belinkelheted a blogom, mit ötlet gazdát ), de tanácsokat is várok a saját blogom színvonalának emelésével kapcsolatban.