Ezekben a pillanatokban kezdődik az EB döntő (mely hidegen hagy). Németek vs Spanyolok. Hát, mivel egyiknek sem szurkolok, nyerjenek a spanyolok, mivel a németeket nagyátlagban gyűlölöm A Diablo 3 engem kicsit sem érdekel, mivel az elődök sem nyerték el a figyelmemet, szóval hiába jelentették be, nem vagyok semmilyen extázisban, főleg hogy a rajongók is tudták ezt, már a bejelentés előtt, mivel a Blizzard jó szokásához híven, elkezdett már jó előre táncolni a rajongók idegein. Úh inkább várnék egy KotOR 3 bejelentést, vagy valami...

Most hogy kijelentéseimmel elzavartam olvasóim felét, kezdjünk is bele. Eredetileg egy vicces cikket akartam, melyet még a buszon találtam ki hazafele (majdnem elnevettem magam, mikor eszembe jutott), ami majd később jön. Mivel szombaton dolgoztam, ezért nem tudtam megírni az említett cikket, és este más dolgot találtam ki magamnak.
És hogy mit?! Hát hogy csinálok egy honlapot, a Warriors of Hungary klánnak (World in Conflict). A fórumon találtam ki, és rá egy-két órára el is kezdtem dolgozni rajta. Ma már elért egy bizonyos formát, mely elég ahhoz, hogy az oldal üzemeljen. Mivel tudtam, hogy valami egyedi is kell, és Vader nagyúr szabadságolta magát (akit ilyen esetben megkértem volna egy logo készítésére), ezért gondoltam kipróbálom a Photoshopot, hátha sikerül alkotni valamit. Először egy avatart gondoltam ki magamnak, hogy gyakoroljak. Ezt tettem a Jade Empire profilomból kivágott képpel. Majd lesz egy cikk is róla, ha kijátszottam. Az eredeti kép az xfire screenshotjaim között megtekinthető.
És már láthatjátok az avatarom, ami elkészült (és használom):
Nem nagy cucc, de nekem tetszik

Eme elkészülése után, egyből bele is vetettem magam, egy nagyobb WiC logo elkészítésének, melynek vége, egy háttérkép lett. Nem is egy, hanem kettő. Az első, effekt nélküli, míg a másikon "festés" effekt van. Így az első lett lekicsinyítve, logonak berakva, míg a második az oldal háttere.
Tessék itt vannak (katt a képre nagyításért), remélem nektek is tetszik:




Tehát már megvolt a háttér, a logo, az oldal, így már csak embereket kellett csábítani az oldalra, ami nem volt gond. És most bemutatnám nektek az oldalt, mely elérhető a wohu.ucoz.net címen. Remélem elnyeri tetszéseteket, és beléptek a klánba (a legnagyobb magyar WiC klán, melyet én alapítottam).

Nos ezeket alkottam a hétvégén. Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket, és ha szükségetek van hasonló dologra, nyugodtan kérhettek tőlem is (ugyan Vader nagyúr jobb, de most ő nem elérhető, és én is szívesen csinálok ilyeneket).

És most végezetül segítsünk Chidorinak, ki szeretne nyerni egy versenyen, és ahhoz az kell, hogy videóit (melyek elég informatívak), 10 pontra értékeljétek. Minden 10 pont számít, és az utcai kéregetőkkel szemben, neki nem kell pénz, csak a pontozás. Köszöni szépen. Videói:


Hogyan szerkesszünk hangot az ingyenes AudiaCityvel?!
Hogyan szerkesszünk hangot az ingyenes AudiaCityvel 2
Hogyan használjuk a Vegast tömörítésre, vágásra...
Hogyan használjuk a mesterlövész puskát CS-ben?!
Fraps használata
Fraps használata 2
Hogy hozzuk elő a dx10 beállításokat Crysisban XP alatt
Hogy hozzuk elő a dx10 beállításokat Crysisban XP alatt 2

Tehát Chidori szépen kéri, hogy értékeljétek őket (ha lehet 10-re, rosszat ne adjatok neki, az gonoszság), szerintem megéri, jók (és már elmondtam neki, hogy miben javítson, szal már zaklattam ilyen hülyeségekkel, szal megérdemli a 10-est).
És ha kell vmien Photoshop alkotás, akkor mostantól rám is számíthattok.