Most hogy Kowi kapott egy kis ingyen reklámot a GTA benchmark blogjának, elmondom miről is fog szólni a post. Jönni fog, a legnagyobb magyar klán hivatalos története, melyet én írtam, és elég szórakoztató lett, szerintem, és az új klánlogónk, avatarunk, és az iskolai hátterem De először jön az exkluzív videó, melyben nem másról van szó, mint a World in Conflict Soviet Assault-ról, mégpedig pontosan 5 napja megjelent Berlin 1989 trailer-éről. Egyszerűen fenomenális a videó. Az én kedvenc trailer készítőim a Massive emberei, és a Ubisoft tagjai, ráadásul a kettő már egy helyre került Emlékszem, hogy a Ubi milyen jó videókat rakott mindig össze, de valahogy nem sikerült felülmúlniuk a Massive-nál dolgozókat, hisz ott volt a fenomenális Yulja, a Red Menace, és még sok más. Persze a Ubi munkásaitól is kaptunk jó videót, mondjuk az Assassin's Creed Launch trailerét, amit szintén nagyon szeretek. És most, hogy a legnagyobbak összegyűltek, íme az eredmény:

Berlin 1989



És a történelem, mely már megtörtént, de még formálódik, idézve a wohu.ucoz.net megfelelő menüpontjából:
"Hogy is született a legnagyobb magyar klán? Akinek van türelme, az most a kezdetetktől elolvashatja a történetet, arhcív idézetekkel, és az én (ferdzso), saját beszámolómon keresztül.
A klán fogantatása a játék megjelenése (2007. szeptember 21.) után pár nappal volt. Amikor kipróbáltam a demót, nem is érdekelt a játék. Tudtam, hogy volt már alfa, béta, gamma, omega és kitudja még milyen tesztje a játéknak, de egyik se keltette fel a figyelmem. A demót is csak poénból próbáltam ki, hogy bírja-e a futtatni a gépem a játékot. Bírta. És annyira megtetszett, hogy már másnap sorban is álltam a játékkal egy elektronikai szaküzletben. Akkor még nem volt bekötve a netem, ezért klánról szó sem volt, de már akkor terveztem valami klán félét, ha egyszer lesz netem...

A tényleges lépésekig egészen következő év januárig kellett várni, akkor egyre közeledett az, hogy bekötik a netet, és a PGO fórumain is egyre többen igényeltünk egy klánt.
2008. 01. 02. ferdzso: PGO archív, World in Conflict fórum: "öszintén szólva, hozzánk 7-én kötik legkés?bb be a netet, ami azt jelenti h ha minden jól megy 10-ére már be tok regelni multira, és biztos létrehozok egy klánt a májvipes wic klubnak. azon gondolkodtam, h lehetne egymást így klán ügyben kordinálni, hisz jól jön máshol is a reklám, és így viszonylag többen lennénk."

Ebből le is szűrhető, hogy én voltam az első MyVIP-es WiC klub tulaja is, ami aztán megszűnt. Ugyan még itt sem voltak annyira pontos információim, mint amilyennek beállítottam a dolgot, de a net bekötése már kézzel fogható volt. És mikor bekötötték a netet, a klánt egyből meg is alapítottam.

2008. 01. 26. ferdzso: "megalalkult a klánom. Warriors of Hungary néven. várok mindenkit sok (mivel? vmi frappáns kéne ide, nem a szokásos szeretettel. megvan!) atommal (hát, nem a legjobb szófordulat)."

Első klántagunk MaTeSS volt, aki a helyettes klánvezér is egyben. És hogy miért is kellett helyettes? Hát mert mindenhova kell, és mint írtam nem volt megfelelő a gépem. Ezért kettő hónap, és két napra a klán alapítása után a klánvezéri postot átruháztam MaTeSS-re.

2008-03-29 ferdzso: "nos, megtörtént. átadtam a clan leadershipet másnak. nem volt könnyű (főleg, h miután ádatam, jöttem egyből PGO-ra, és az ELSŐ hír amit megláttam, h jön a kieg amire annyit vártunk; de mind1, mert addigra lesz új gépem, és visszatértek).
ja, és hogy ne övezzen közutálat (meg akarok maradni emlékeitekben, az az igazságos, jószívű, bölcs és önfeláldozó /itt említeném, h önszántamból adtam át a CL-t/ aki voltam/vagyok).
további jó játékot, de itt a fórumon néha tiszteletemet teszem."

2008-03-29 MaTeSS: "Hát ahogy ferdzso is megirta én lettem a klán vezér és legjobb tudásmo szerint fogom vezetni igazságosan!!!

És ahogy terveztem a Soviet Assault-ra visszatértem a klánba, ám akkor még nem lehett sejteni az ActiBlizz dolgait, és a játék késését... A következő 5 hónapról sokat nem tudok... Megalakult a klán honlapja, és gyarapodott a klán.

És azóta a klán egyre nagyobb lett, és talán egyre szervezettebb. Volt egy klántagtörlés, de mivel sok volt vele a nyűg, több nem valószínű hogy lesz

Remélem élveztétek a klán történetét, és ha még nem vagytok tagok, akkor csatlakozzatok, hisz ez bizonyíthatóan a legnagyobb magyar klán!!!"

A közbe rakott kép az új logónk, avatarunk stb (az eredeti képet itt láthatjátok), és ugye ott van a két WiC videóm, melyet tényleg eme játék tiszteletére készítettem. És az utolsó kép a fórumaláírásom egy képe, melyen követhetitek WiC-es karrieremet Ajánlom, hogy márciusban vegyétek meg a Soviet Assaultot, és csatlakozzatok sorainkba Remélem tetszett a post, mivel ezzel az elmúlt hónapban, elég sok munkám volt, legalábbis több, mint az összes többivel eddig