Most, hogy elkezdődött a suli, a PGO-n nagy a pangás, mivel mindenki tanul (ez azt jelenti, hogy két hónap és ismét lesz élet). Nekem is van suli, és hát nekem is kell tanulni. Idén info és angol érettségi, amiből jó lenne emeltet letenni (angolnál megspórolnám a nyelvvizsgát), és még infoból ECDL elmélet is lesz Így ugyan kicsit nekem is vissza kell fogni a dolgokat a géppel, de nem kell nagyon nélkülöznötök. Tudom, hogy az olvasótábor is megcsappant, így hétköznap megpróbálok kicsit könnyedebb cikkeket írni, és így az AC cikk elcsúszik pár héttel (igazából még egyszer végigtolom, és úgy jön egy hétvégén). A Spore-t is meg kéne venni, hisz nagyon jó játék, és én vagyok az egyik legnagyobb fanja, de ugye pénz nélkül ez se megy, szal 15-én az első utam a suliból a CD Galaxisba vezet majd, a Galactic Editionért. Tervezek még egy Spore videót is, de ahhoz kell a Spore, és legalább két végigjátszás (elsőre ámulok, másodikra leforgatom a szükséges anyagot).



Ez volna a videó. Remélem berakja a Game Trailers-t is, mivel YouTubeon pocsék volt a minőség (mondjuk itt se sokkal jobb ). Igazából szerintem maradok majd a YouTubenál mivel elég macerás feltölteni GT-re, és annyi különbség nincs YT és GT közt.
Remélem elnyeri tetszéseteket, bár ezzel annyit nem foglalkoztam, mint a többivel (oldalsávon elérhető a YT profilom, a GTA 4 mindjárt 2000 nézőnél tart 5 hét alatt /a Fresh Prince meg 3000-nél 3 hónap alatt/).

Jah, és jó tanulást mindenkinek!