Igazából nem érkezett sok szavazat, és ez az én hibám is. Túl sok videó volt, és sokaknak elment a kedve. Tanulván a hibámból legközelebb egy jóval könnyedebb, és több fordulós versenyt rendezek, ami sokatoknak fog tetszeni (Deltaleader kezdj örülni, jövőhéten kedvenc versenyed jön ). Ennél többet nem is mondok róla (bár a zárójeles rész szerintem sok mindent elárult ).
Az első 3 helyezettet mondom, mert azok az egyértelműek, hisz azokat a legtöbben meg is jelölték

Bronz érem
Fahrenheit


Ezüst érem
World in Conflict


Arany érem
Star Wars Knights of the Old Republic


Hát igen, a sok SW fan győzött, én is neki szurkoltam. Ám ugye írtam hogy volt egy kakukktojás... Nos, volt akkora egóm, hogy saját videómat rakjam be Íme néhány általatok írt kritika hozzá:
Deltaleader: "mérföldekkel jobb, mint a múltkor belinkelt, pörgős, és a zene is kiváló"
Spike: "Az egyik legjobb RTS! Nagyon tetszett hogy a videóban keverték a játék in-game jeleneteit a valós, élőszereplős bejátszásokkal, mindezt olyan profizmussal, hogy kapaszkodnom kellett a székben Csak egy hajszállal maradt le a Fahrenheit mögött!"
Ricco: "Egy remek játék egy remek trailerrel, pörgös és kiváló a zene ( egy kicsit A szikla c. filmre emlékeztetett). Csak az a bajom vele hogy ezen és ennek a származékain kivül más trailert nem is nagyon láttam."

Ki lehet találni, hogy a WiC traileréről volt szó igazából jól estek ezek a kritikák Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket.
Alább láthatjátok új Mass Effect traileremet, ami az előző postban debütált. Hamarosan várható Crysis, ME, Spore, Oblivion tesztem, és az új verseny ugye.
Ám valószínű, hogy el kell majd tűnnöm egy időre, mivel a suliban nem szereplek mostanában valami jól (nem csak az én hibám! ), így lesz valszeg gépeltiltás, aminek legnagyobb kárát WiC profilom látja majd, mivel nagyon visszaesek a keservesen megszerzett helyemről. De hát ez van, tanulni kell. Legalább kidolgozom az informatika tételeket